Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Buducnost

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • xaxaxaxa

    Comment


    • Kad niko nece da pomene....
      "Mornar prekinuo decenijsku dominaciju Budućnosti u CG!
      Košarkaši Mornara novi su šampioni Crne Gore, pošto su sa 3-1 u seriji savladali Budućnost."

      Znam da postoji kosarkasko drzavljanstvo ali da li neko zna(Drakon ako jos pise ovde?) da li postoji sudijsko drzavljanstvo? Ako bi neki sudija(ili nekoliko njih) uzeli recimo CG drzavljanstvo da li bi, recimo, mogli da sude domace CG prvenstvo?

      Comment


      • U sustini, ako ti platis Perez Perezu da ti dodje da sudi Crnokosa-Zlatibor on ce doci, vecina domacih takmicenja forsira domace sudije koji se registruju kod saveza a i jeftinije je i korisnije to nego da dovodis sudije sa strane. Imas dosta tih domacih sudija koji su u procesu dobijanja tih licenci pa im svako iskustvo dobro dodje. Ako bi recimo sad Lamonika uzeo CG drzavljanstvo, morao bi da se prijavi u KSCG i registruje kao domaci sudija da bi mogao biti rasporedjen na neku od utakmica od okriljem saveza, kao sto je CG prvenstvo.

        Neke lige uzimaju sudije sa strane da sude njihova prvenstva, placaju sve troskove. Odje ima dosta ovih nasih pa nema potreba za tim. VTB liga recimo ponekad uzima sudije iz regiona pa je prije nekoliko dana Dragojevic ovaj isti sudio Khimki-Kuban u VTB plejofu, nedelju ranije je bio i Sreten Radovic na Avtodor-Zenit, gledao sam ranije Belosevica, Boltauzera, Koljensica i druge. Svudje su ove sudije iz regiona dosta cijenjene i uvazavane jer su navikli na pritisak sa svih strana, da sude ove utakmice neizvjesnije dje ima dosta pritiska.

        Comment


        • Bravo Mornar

          Comment


          • Bravo Mornar,sad se vidi kolika je steta bila sto Lukovic nije mogao da igra protiv Zvezde i sto je Nidam bio pukao inace bi smo imali vjerovatno crnogorsko finale.Sjajno se razvija situacija po nasu kosarku,nadajmo se da ce i reprezentaciji napokon da svane.

            Comment


            • Originally posted by Ivan_pg View Post
              Bravo Mornar,sad se vidi kolika je steta bila sto Lukovic nije mogao da igra protiv Zvezde i sto je Nidam bio pukao inace bi smo imali vjerovatno crnogorsko finale.Sjajno se razvija situacija po nasu kosarku,nadajmo se da ce i reprezentaciji napokon da svane.
              Bez namere da provociram, kako to mislis da i reprezentaciji svane?
              Misljenja sam da CG nikada ne moze imati repku kojoj ce plafon biti veci od top 10 u evropi, i pored davanja pasosa amerima.
              Jednostavno, mala je zemlja i nema te kapacitete.

              Comment


              • Originally posted by Guthrie View Post
                Bez namere da provociram, kako to mislis da i reprezentaciji svane?
                Misljenja sam da CG nikada ne moze imati repku kojoj ce plafon biti veci od top 10 u evropi, i pored davanja pasosa amerima.
                Jednostavno, mala je zemlja i nema te kapacitete.
                A moze bolje od ovoga trenutno sigurno,nije ni Slovenija prevelika zemlja.Naravno ne treba nama da bude ambicija da jurimo medalje to je nemoguce.Ali kad bi smo bili dio top 10 to je sasvim zadovoljavajuce i odmah bi to potpisao.Ali u ovom trenutku nismo ni u top 20,posebno jer nas nagrdise ovi prozori.

                Comment


                • Originally posted by Ivan_pg View Post
                  ...posebno jer nas nagrdise ovi prozori.
                  To je lako resivo i pretvorivo u prednost....izaberete opet Evrokup i najboljsi igraci iz Buducnosti ce moci da igraju prozore

                  Comment


                  • Originally posted by mmajstor View Post
                    To je lako resivo i pretvorivo u prednost....izaberete opet Evrokup i najboljsi igraci iz Buducnosti ce moci da igraju prozore
                    Evo sve trcimo,samo za Cokija

                    Comment


                    • Originally posted by LosmiSK View Post
                      Vec se radi, alal vera za Buducnost...Mi cemo tamo u Septembru da cekamo...Da kazemo kako nismo kasica prasica...i kako se para nema i cekamo da neki igrac propadne i da ga dovedemo ili da ga pak niko drugi nece....
                      Evo kako se kupuje u maju

                      Vlada je bordu kompanije, koja upravlja tunelom Sozina, ostavila da sami podijele 30 odsto profita, odnosno 581 hiljadu eura, a dosadašnja praksa je bila da sami sebi podijele nagrade.
                      Prestalih 70 odsto ili 1,35 miliona eura, Vlada je podijelila tako da će državni budžet dobiti samo 630 hiljada, a Košarkaški klub Budućnost 602.968 eura, Crnogorski olimpijski komitet i Košarkaški klub Mornar po 50 hiljada i Rukometni klub Lovćen 25 hiljada. Predlagač ove odluke na sjednici Vlade bio je ministar saobraćaja Osman Nurković, bivši direktor "Monte puta", koji je sada i član uprave KK Budućnost.

                      Comment


                      • Taman za 2 igraca. Klark kako se prica 320k , ostaje za jos jednog . Jbg, ako neko misli da lokalni privatnici bili oni bliski vlasti ili ne hoce i mogu da finansiraju evroligasa bez pomoci drzave vara se.

                        Comment


                        • Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
                          Taman za 2 igraca. Klark kako se prica 320k , ostaje za jos jednog . Jbg, ako neko misli da lokalni privatnici bili oni bliski vlasti ili ne hoce i mogu da finansiraju evroligasa bez pomoci drzave vara se.
                          To objasni "zvezdašima" koji hebu majku nesposobnom Čoviću a ni jednom ili max 2-3 puta odu na utakmicu[emoji41]

                          Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

                          Comment


                          • Kako napreduju radovi na Morači, ima li nekih izveštaja?
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                            Comment


                            • Znas koliko se sjekiram za te probleme. Zvezda i Partizan sto se decenijama u njih ulagalo. Iskreno ja ne mogu da povjerujem u pricu da Czv i Par nemaju novaca. I dan danas su najbogatiji klubovi.

                              Comment


                              • Originally posted by dekkard View Post
                                Kako napreduju radovi na Morači, ima li nekih izveštaja?
                                Ne znam, trebalo bi brzo. Javljamo ako bude sto novo.

                                Comment

                                Working...
                                X