Ja mislim da ce se tu oko sastava najvise pitati Dzikic - ka` sto je red, obicaj i dobar poslovni potez.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by kronostime; 16-05-18, 21:28."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
-
To me najvise i raduje, makar je takva moja percepcija. Dobio je ogromnu podrsku od svih, naroda,navijaca i time svoju poziciju u smislu autonomije rada relaksirao uticaja lokalnih sveznalica. Makar ja zelim da vjerujem u to. Svi mu vjerujemo, ima sve uslove za normalan rad. Nadam se da nema "trulih kompromisa" kod njega.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostNa pomalo maliciozno pitanje novinara SK , sta ce Buducnost doneti Evroligi ( aludira se na malo trziste, mali grad itd...) , Djordi odgovara , Buducnost je jedan od osnivaca Evrolige , igrali su u prvoj sezoni i to ne sme da se zaboravi."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Mislim da to nije istina. Imam informaciju da je vec potpisana/dogovorena trojka, odlican/provjeren igrac(ne znam ime) i da je blizu potpisa bek koji se meni ne svidja al' mozda grijesim (znam ime ali ne mogu podijeliti jos uvijek). Dangubic nije uopste pominjan al' nisam ni pitao iskreno
Comment
-
Da , na Danguibća mislimOriginally posted by Ivan_pg View PostKo je taj?
Da ne mislis na Dangubica?Last edited by Samo Zvezda; 26-05-18, 16:37.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostMoramo ga dovest,ako to ne uradimo nista napravili nismo.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment