Uniks i Virtus za klasu bolji od svih
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Na danasnji dan prije 3 godine
https://www.instagram.com/p/CNpE2Xkr...=1txeeny6s64be
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostNa danasnji dan prije 3 godine
https://www.instagram.com/p/CNpE2Xkr...=1txeeny6s64be
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Comment
-
Jel ovo samo neki izolovani tegeltijin pacijent???
https://twitter.com/cigansturaa/stat...164279818?s=19
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostJel ovo samo neki izolovani tegeltijin pacijent???
https://twitter.com/cigansturaa/stat...164279818?s=19
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostDa li je moguće da gledaš tog bolesnika? Čovek ima F dijagnozu.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View Post
Ovo je sa tweetera ...naravno da ne gledam . Možda nisam bio jasan pa da pojasnim ...interesuje me da li je ovaj kod tegeltije izolovan slučaj ili takvih razmišljanja ima još ??? Mislim na deo "Čović zove AV-a da preko vlade CG izvrše pritisak na Bokana da pusti Zvezdu " . Tegeltija nije ovo slučajno pustio
- da natera Golemca da napravi faul nad lazicem za dva bacanja,
- da Lazic nenamerno promasi drugo bacanje, jer je bolje da bude minus 2 nego minus jedan na 20 sekundi do kraja,
- da Loyd uhvati loptu pod kosem i doda je Woldenu koga gle cuda opet prave faul nad njim za dva bacanja
- da Pery drzi loptu do kraja vremena da bi ili dao kos , prekrsaj ili promasio i ne ostavio mogucnost KKCZ da odigra kontra napad,
- da onda Pery ledjima napravio faul nad Simonom
- Da Simon pogodin prvo, pokusa da promasi obruc pa promasi ceo kos i da mogucnost Olimpiji da ponovo sutne na kos i pri tom pogode obruc tim sutem
I sve ovo je Covic smislio ali je morao prvo da iskljuci sliku.
Pa DR COVICU veliki si i ziv bio ti nama 100 godna, da okrenes Vucica za ovu pobedu je popiti casu piva za tebe, u odnosu na ovo sto je priredjeno pre neko vece u medijskom mraku.
- Likes 4
Comment
-
Originally posted by Šarac View Post
Pa to mu je lakse da organizuje nego da po navodima svih " objektivnih" medija organizuje nestanak struje samo u reportaznim kolima i organizuje sledece u roku od 25 sekundi medijskog mraka:
- da natera Golemca da napravi faul nad lazicem za dva bacanja,
- da Lazic nenamerno promasi drugo bacanje, jer je bolje da bude minus 2 nego minus jedan na 20 sekundi do kraja,
- da Loyd uhvati loptu pod kosem i doda je Woldenu koga gle cuda opet prave faul nad njim za dva bacanja
- da Pery drzi loptu do kraja vremena da bi ili dao kos , prekrsaj ili promasio i ne ostavio mogucnost KKCZ da odigra kontra napad,
- da onda Pery ledjima napravio faul nad Simonom
- Da Simon pogodin prvo, pokusa da promasi obruc pa promasi ceo kos i da mogucnost Olimpiji da ponovo sutne na kos i pri tom pogode obruc tim sutem
I sve ovo je Covic smislio ali je morao prvo da iskljuci sliku.
Pa DR COVICU veliki si i ziv bio ti nama 100 godna, da okrenes Vucica za ovu pobedu je popiti casu piva za tebe, u odnosu na ovo sto je priredjeno pre neko vece u medijskom mraku.
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Šarac View Post
- da Pery drzi loptu do kraja vremena da bi ili dao kos , prekrsaj ili promasio i ne ostavio mogucnost KKCZ da odigra kontra napad, sudija zažmuri na faul Voldena
- da onda Pery ledjima napravio faul nad Simonom sudija ne zažmuri na faul Perija praćen flopom Simonovića
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Drobnjak je zreo za prvi tim. Nije plej sa prirodnim sutem ali i taj segment je sve bolji narocito u vaznim momentima. Fizicki je stasao bas. Ivisic je ako se razvije kako treba igrac po mom ukusu. Centar, pokretan , sa sutem, ljevak. Jos je fizicki nezreo sto je i normalno sa 17 godina. Steta sto mu se brat blizanac povrijedio i propustio sezonu. Nije mozda jos za prvi tim ali i njega treba ukoliko bude naPredovao sto prije ubacati u vatru.
Comment
Comment