Ne znam zbog cega je i ne interesuje me znam samo da ja za ta govna navijat necu ako ne izbace makar 200 karata u prodaju.Da se fino posibamo ispred saltera za tu crkvicu pa sto ko ponese.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Iskreno i ne treba da puste preko 200-300 karata u prodaju. Ima ljudi koji idu na sve utakmice i ti ce ljudi i za ovu priliku doci do karte preko uobicajenog izvora(da li firme, da li Varvara, studentskih organizacija... nebitno) a ima i onih koji idu da gledaju samo kad je bitna utakmica i kad neki veliki tim dodje u goste - e ti takvi i ne zasluzuju kartu.
Sa druge strane, tako limitiras i one iz Podgorice koji u ovom slucaju navijaju za Zvezdu i koji ce prvi otici da spavaju onamo ispred saltera. Nista licno protiv Zvezdasa, nego jednostavno je bolje po domaci tim ako nema puno prisutnih koji ce nesto lajati i dobacivati domacim igracima.
Svudje je to praksa, nije to samo kod nas. Evo bas sam juce cuo kako ce Toronto Maple Leafs pustiti u prodaju samo 100 ulaznica za utakmicu sa Bruins-ima... 100 ulaznica - arena od 20.000 mjesta. I to nije jedini NHL klub koji to radi.
Ista situacija je i u NBA kod vecine klubova.
Ja sam kao dijete redovno isao tj vodili su me redovno na utakmice Buducnosti jer mi je rodjak igrao u ono vrijeme kad smo imali vrhunski tim... Tetosili me kao cara, vodili me u svlacionicu da sjedim sa njima, posle svake utakmice sam nosio kuci neciji dres E kad je rodjo otisao za Belgiju onda su i mene prestali da vode na utakmice Meni vise tad nije ni bilo interesantno jer se i tim potpuno promijenio tih godina.
Mislim da sam zadnji put bio na utakmici prije tri godine..
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostIskreno i ne treba da puste preko 200-300 karata u prodaju. Ima ljudi koji idu na sve utakmice i ti ce ljudi i za ovu priliku doci do karte preko uobicajenog izvora(da li firme, da li Varvara, studentskih organizacija... nebitno) a ima i onih koji idu da gledaju samo kad je bitna utakmica i kad neki veliki tim dodje u goste - e ti takvi i ne zasluzuju kartu.
Sa druge strane, tako limitiras i one iz Podgorice koji u ovom slucaju navijaju za Zvezdu i koji ce prvi otici da spavaju onamo ispred saltera. Nista licno protiv Zvezdasa, nego jednostavno je bolje po domaci tim ako nema puno prisutnih koji ce nesto lajati i dobacivati domacim igracima.
Svudje je to praksa, nije to samo kod nas. Evo bas sam juce cuo kako ce Toronto Maple Leafs pustiti u prodaju samo 100 ulaznica za utakmicu sa Bruins-ima... 100 ulaznica - arena od 20.000 mjesta. I to nije jedini NHL klub koji to radi.
Ista situacija je i u NBA kod vecine klubova.
Ja sam kao dijete redovno isao tj vodili su me redovno na utakmice Buducnosti jer mi je rodjak igrao u ono vrijeme kad smo imali vrhunski tim... Tetosili me kao cara, vodili me u svlacionicu da sjedim sa njima, posle svake utakmice sam nosio kuci neciji dres E kad je rodjo otisao za Belgiju onda su i mene prestali da vode na utakmice Meni vise tad nije ni bilo interesantno jer se i tim potpuno promijenio tih godina.
Mislim da sam zadnji put bio na utakmici prije tri godine.."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Sad ih samo pratim preko tv-a i iskljucivo kad je neka bitna utakmica
Fudbal mi je uvijek bio blizi.
A nisam nikad bio clan Varvara. Ali podrzavam ih kao organizaciju jer mi je bas dosta prijatelja tu ukljuceno, pa ono... samo naprijed!Last edited by powerslave; 12-04-18, 08:38.
Comment
-
-
Originally posted by dekkard View PostObezbediću ti ja jednu za ponedeljak. [emoji6]
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostBiće bar 1000 Zvezdaša.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Cestitam na pobedi. Nadamo se majstorici..u svakom slucaju odlicna sezona..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment