Cestitke i od mene, ali nemate nikakve sanse u ponedeljak. Bedni ste u gostima i bedno igrate. Ipak, dobro je za ligu sto niste zavrsili sa nulom, ovaj tim Zvezde je bez ubedljivo najboljeg napadaca i prvog pleja ipak preslab da bi se prosetao u finalu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by blond View PostCestitke i od mene, ali nemate nikakve sanse u ponedeljak. Bedni ste u gostima i bedno igrate. Ipak, dobro je za ligu sto niste zavrsili sa nulom, ovaj tim Zvezde je bez ubedljivo najboljeg napadaca i prvog pleja ipak preslab da bi se prosetao u finalu.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostE Blondi ajde nemoj i ti, slavilo se ovde nakon 2-0 i sta bi, oni su tek sad u prednosti, plus sudije.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostE Blondi ajde nemoj i ti, slavilo se ovde nakon 2-0 i sta bi, oni su tek sad u prednosti, plus sudije.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
-
Meni sudjenje nije bilo ok jer sam navijao za Zvezdu, ali je bilo u skladu sa onim sto vidjamo da mnogim terenima u Evropi, nikako skandal kako neki zele da predstave. Ponasanje publike u 3. mecu jeste bio skandal, nadam se da ce u 5.mecu sve proteci kako treba.
Sta god mislili jedni o drugima, potrebno nam je sto vise jakih klubova i ovakvih meceva. Jednostavno, Cedevita ocigledno nije sposobna da igra meceve za titulu, a da gledam jedno te isto finale svake godine - nemam zelju.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Čestitke podgorički prijatelji.
Na najbolji mogući način ste iskoristili domaći teren, apsolutno zasluženo dobili 2 utakmice pod ogromnim pritiskom i sad za BG šta bude bude.
Kol i Džekson objasnili neke stvari.
Jedna od prednosti je i ta što Repeša bolje raspoređuje minutažu od kolege i čini mi se da svežiji čekate 5. meč.
Bacanja za ozbiljnu brigu.
Sve u svemu, posle 2 sramne utakmice odlična reakcija nosilaca i tu ste gde ste želeli da budete pre mesec dana, na korak od trofeja.
Comment
-
Cestitke, mozda i najpravednije peti mec...mi ako dobijemo vi mozete biti zadovoljni..svakako Kol je zver, uzivali ste u zveri...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment