Neka pobedi bolji tim na terenu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ako je sudeći po skorašnjim duelima srpskih i crnogorskih klubova ima razloga za oprez. Očigledno da Crna Gora ima još kvalitetnih klubova pored Budućnosti i Mornara.[emoji41]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostČestitke na pinovanju teme. Lepo dostignuće [emoji41]"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Sto rece Isiah:
Mec 1: brejk
Mec 2: gospodski prepustiti domacinu da se i on raduje
Mec 3: varvarski sacuvati ognjiste po svaku cenu
Mec 4: izvuci poslednji atom snage i dokrajciti ranjenog lava"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
-
Originally posted by Дијаз View PostПодгоричани, шта видите као своје предности и који резултат типујете?
Comment
-
Originally posted by Дијаз View PostПодгоричани, шта видите као своје предности и који резултат типујете?
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostBas ne znam. Dajte vi sto su vase prednosti, mozda Dzile procita pa spremi adekvatnu odbranu . Ne znam, niko ne spominje cinjenicu da se u dva dana igraju dvije tekme. To je zajebano, zamislite npr Lazic istuce Gordica ili neko od nasih Rocestija, fizicki izdominira, kako covjek da se oporavi za manje od 24 sata. To mi je malo cudno. Dajte vi neke prognoze ipak ste iskusniji mnogo u finalima. Nama prvo pa nismo sigurni sto i kako
Наша предност је индивидуални нападачки квалитет неколико играча и домаћи терен.
Добро је што си поменуо узастопно играње утакмица у два дана, то је врло битан фактор.Ја то видим као вашу предност, јер наша игра много зависи од 3-4 играча, а то код вас није случај.И Џиле је рекао да није лоше за вас да се игра два пута у два дана.
Зависиће много од учинка играча са клупе.Нама треба добра игра Добрића, Давидовца...Код вас очекујем баш много од Николе Ивановића.Дечко има херца, воли да реши.Можда и Долман проради.
Џиле је мотивисан да се освети Алимпијевићу за ФМП.Видећемо, уме и он да забагује кад је битно.
Comment
-
Nekako mi je bezveze da dajem prognozu tipa bice 3:1 ili 3:0 za Zvijezdu, jer je jaca, skuplja, publika...bla bla bla.Ajde da bacim neku optimisticniju, pa po cijenu da me zajebavate posle. Npr, prvi mec od 3 do 7 razlike za Buducnost, uz strasnu atmosferu, utakmica na ivici incidenta. Druga, iz 2 u 2, 15 razlike. Show.
Revans prva, dvojka, dobija Zvijezda , sve im ulazi u kos. Pritisak nevjerovatan. Napetost se moze seci nozem. Cetvrta, egal, kolju se i nekako lopta dolazi do nekog naseg koji sam pod kos daje zicer za kraj.
Ajde neka bude tako.
Comment
Comment