Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bice mu jos lakse u sledecm mecu, samo da vise ubacuje prvi servis.

Comment

• Nema sta bio je bolji. Ovakav stil tenisa je Novaku doneo 5 titula, ona 2008 je izborena nesto drugacijim tenisom.

Verujem da Chung moze daleko ako odrzi ovaj nivo igre.
      There's something wrong with me chemically
      Something wrong with me inherently
      The wrong mix in the wrong genes
      I reached the wrong ends by the wrong means
      It was the wrong plan
      In the wrong hands
      With the wrong theory for the wrong man
      The wrong lies, on the wrong vibes
      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Svaka cast za Cunga, jako gotivim momka od pocetka, eto i zato sto mu je Novak idol. Svaka cast na prikazanom!

tt
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nije Novak glavom u tenisu uopste.

Nema pravog kretanja. Vecina udaraca predvidiva, masu toga na reket Cungu.

Pauza bojim se nista nije donijela.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Comment

• Bukvalno kad god je trebalo da izvuce neki ekstra poen u kljucnom trenutku, on je uspeo.. Mada da Novak nije onaj volej na 3 - 3 u trecem setu izbacio u aut, mislim da bi uspeo da ga preokrene.. Ovaj decko je neverovatan... Onaj udarac iz spage

Comment

• Originally posted by SerenaKyrgios View Post
              Bice mu jos lakse u sledecm mecu, samo da vise ubacuje prvi servis.
              uopce se ne slazem, samo dokaz da ocito nisi gledao Tenysa

Comment

• Razlog zasto Novak ima bolji h2h protiv Rogera, uopste ne dolazi do njega kad mu ne ide..

Comment

• Originally posted by Победа View Post
                  Trolovanje bi bilo kada bih napisao da je Djokovic rang Mareja na listi najboljih ikada, trolovanje bi bilo da napisem da je Djokovic dominirao jer je igrao protiv slabih protivnika.

Ja sam samo napisao napred Čung, a koliko se sećam ti si se bunio kada je Limuntos dobija poene na PL temi za te stvari.
                  Zanimljivo ne secas se sta si "samo napisao" a pokusavas da se setis za sta sam se ja nekad bunio. Ostade misterija da li se radujes sto je Chung pobedio ili ne jer si kao ljubitelj tenisa zeleo jos neki set. A ovo za Limuna, ides iz loseg trola u los spin. Nema veze, mozes ti mene sada ubedjivati da si astronaut, ja svakako ne mogu dokazati drugacije. Bolji igrac je pobedio, cestitke Chungu, ocekuje se iskorak nakon ovog rezulatata, i jedna odlicna sezona.
                  sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                    Razlog zasto Novak ima bolji h2h protiv Rogera, uopste ne dolazi do njega kad mu ne ide..
                    Valjda će se neko upecati.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                      uopce se ne slazem, samo dokaz da ocito nisi gledao Tenysa
                      Gledao sam ga I ranije.. Jednostavno bljesak na AO I posle do kraja sezone nece moci da se sastavi..klasika.

Comment

• Samo neko ko se nikad nije bavio sportom moze da krivi Novaka sto ne prikzuje igru iz sampionskih dana.
                        Novak je odlicno igrao s obzirom na ovoliku pauzu.

A sta reci za Chunga, kopira Novaka iz najboljih dana, bice veliki igrac, nema sumnje.

Comment

• Originally posted by mark it zer0 View Post
                          Zanimljivo ne secas se sta si "samo napisao" a pokusavas da se setis za sta sam se ja nekad bunio. Ostade misterija da li se radujes sto je Chung pobedio ili ne jer si kao ljubitelj tenisa zeleo jos neki set. A ovo za Limuna, ides iz loseg trola u los spin. Nema veze, mozes ti mene sada ubedjivati da si astronaut, ja svakako ne mogu dokazati drugacije. Bolji igrac je pobedio, cestitke Chungu, ocekuje se iskorak nakon ovog rezulatata, i jedna odlicna sezona.
                          Slazem se za ovo na kraju. Novaku preostaje rad, rad i samo rad. Pa nek se vrati medju najbolje, ovo mu je neki realan nivo

Evo ga i brat Limuntus da preporuči Chungu nekog budistu koji će propagirati zivot bez tenisa
                          Last edited by Победа; 22-01-18, 11:44.

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                            Razlog zasto Novak ima bolji h2h protiv Rogera, uopste ne dolazi do njega kad mu ne ide..
                            Super, znaci H2H ce ostati u Novakovoj prednosti, ja se zabrinuo da to izgubi, sto bi bio uzas
                            sigpic

Comment

Gledao sam ga I ranije.. Jednostavno bljesak na AO I posle do kraja sezone nece moci da se sastavi..klasika.
                              totalno je nebitan sledeci turnir, Tenys trenutno igra odlicno, servira mnogo bolje od Chunga, tako da bi morao lakse da dolazi do svojih gemova, bice to zanimljiv mec
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

jel mi pričamo o sljedecem mecu na AO ili ostatku sezone?

Comment

Working...
                                X