Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa to prenose zbog nas mucenika sto smo igrali na ovog Edmunda. Kako je poceo da baca ove loptice u aut, plasi me da cemo preziveti.
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Slazem se,mnogo boljih meceva muskih je bilo prethodnih dana, mada je bih pre gledao i ovu dvojicu nego finale zena,al to sam samo ja

Evo muce ga ledja,sad vam se gledaju zamene ako preda
      Last edited by 61563; 19-01-18, 00:23.

Comment

• Zasto Kumkhum i Martic igraju na centralnom terenu, krv ti jbm
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ides u lukac! Pa nisi ni poceo Edmunde nesreco jedna
          E moj Marine sta mi napravi -.-

tt
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Da l' brate trazis MTO u 3. gemu? A ja mucenik stavio Sepija kao izmenu cisto iz sprdnje.
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Vidi Gruzijca sta radi na drugi servis

Comment

• Vec vidim scenario 5. set, Edmund vodi 5-2 i naprosto ga zabole ledja i izgubi 6-8
                Dreams are coming true.

Comment

• Sto mrzim kad gledam ljude kojima kao da se ne igra.

Comment

• Ahahahaha ismejah se slatko..idi bre bice
                    Pa uvek je tako, zamenu stavljamo mnogo slobodniju

Evo ga Britis..vraca se...da vidimo dokle samo

tt
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                      Zasto Kumkhum i Martic igraju na centralnom terenu, krv ti jbm
                      Ima li 30 ljudi sa sve sudijama?

Jao zali Boze ovog Edmunda, nisam ga gledao nijednom u zivotu i odigram ga nocas, kontam dobija sve redom pa ce i ovog uvek neugodnog idola Gruzijskog tenisa.
                      Dreams are coming true.

Comment

• Kako ga bre nisi gledao?

tt
                        sigpic

Comment

• Pa dobro bre sta ovaj covek radi na servisu?

Comment

• Ma ako ga stvarno bole ledja,pa jos kad upekne sunce ima da preda,jedino da ga narokaju sa nekim analgeticima

Al mislim da mu nije nista strasno,nego eto da presece Basila
                            Last edited by 61563; 19-01-18, 00:38.

Comment

• Mislio sam na Basilashvilija ako meni odgovaras. Covek napravio 5 duplih ne moze prvi da ubode.

Comment

• Ma znam gledam 3 duple pa onda opet nonsalancija,ali dzabe sve ako ovaj Edmund preda

Comment

Working...
                                X