Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eto ... to bi bilo to od Viktora.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• E moj Vidza dvije duple greske zaredom na 5:5 i ode set
      Temeritas est damnere quod nescials!

Comment

• ma Kirijos igra strpljivo i fokusirano, nema ovde sta Troicki da radi
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Nema Toricki sta da trazi, samo mi je cudno da neko sa ovih prostora navija za Kiriosa protiv Viktora. Ajde da treba da igra sa Nadalom u nekoj od narednih rundi pa i da razumem, ali ovako mi je stvarno cudno.

Comment

• U fantaziju mi je Kirijos, a danas vec 2 igraca prsla
            a da se ne lazemo, Troicki igra mnogo ruzan tenis, za njega je nemoguce navijati

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              U fantaziju mi je Kirijos, a danas vec 2 igraca prsla
              a da se ne lazemo, Troicki igra mnogo ruzan tenis, za njega je nemoguce navijati
              Realno gledano troicki ne igra ruzan tenis bekend mu je jedan od boljih na turu,e sad ovaj forhend je katastrofalan i uopste nije lijep za oko,da mu je upola kao bekend druga bi prica bila...Inace Kirijosa nervira neko iz publike konstantno eo sad bekend pasing ljepota

Comment

• Marcos dva puta servira za set i oba puta ima set loptu i ništa, još će i izgubiti set
                Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Nadal mi ne izgleda ubedljiovo. Bas, bas mlako, al dovoljno za sada.
                  Zamo mi sto ona pusherka Wozniacki nije ispala

Kirijos rutinski protiv Viktora. Mada sa ogranicenom igrom Viktora, sve osim 3-0 za Nicka ce mi biti iznenadjenje.

Comment

• Originally posted by Power*Mix* View Post
                    Realno gledano troicki ne igra ruzan tenis bekend mu je jedan od boljih na turu,e sad ovaj forhend je katastrofalan i uopste nije lijep za oko,da mu je upola kao bekend druga bi prica bila...Inace Kirijosa nervira neko iz publike konstantno eo sad bekend pasing ljepota
                    Dzaba mu solidan BH kada forhendom samo gura lopticu. I to ce tako ostati do kraja njegove karijere, ne moze on to promeniti nikada (da je mogao vec bi u nkom ranijem stadijumu iste to korigovao) ....
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Izgubi Dimi prvi.

tt
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by pedja147 View Post
                        Iskreno Nadalova igra mi deluje prosecna, i mislim da je jedini nacin da osvoji turnir da mu se otviri slicno kao na US Openu. Doduse, to je itekako moguce s obzirom kakav zreb ima.
                        Nadalova igra prosecna? Da li si siguran?

Rafa po meni puno bolje izgleda nego na US OPENU.

Comment

• Opasan je Nik, bit će problem za Rafu. I igraj Grigore ne smijem ispasti sa turnira kad i sandu
                          1. Andrey Rublev
                          2. Thanasi Kokkinakis
                          3. Alexander Zverev
                          4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Oooo ode i lepa Jula

tt
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              Dzaba mu solidan BH kada forhendom samo gura lopticu. I to ce tako ostati do kraja njegove karijere, ne moze on to promeniti nikada (da je mogao vec bi u nkom ranijem stadijumu iste to korigovao) ....
                              sve si tačno rekao,a i to je nešto što me uvjek čudilo je li čovjek uopšte pokušao da promijeni tehniku udarca???Dok pišem evo se vratio 5:5,zapravo Kirijos ga vratio (one njegove bubice)

Comment

• Zna Troicki i bh-om da samo gura lopticu, meni on igra bas ruzan tenis...igrao je dobro samo onda kad je na RGu izgubio od Mareja, u tom periodu je bio agresican sa oba krila, ali to je trajalo par meseci

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X