Ohrabrujuća igra, samo da izdrži Čilke
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by notorious View PostFederer bukvalno ništa ne igra, niti se kreće dobro. Care je u mislima šta da radi i kako da osvoji protiv hendikepiranog protivnika. Dobio je nazad priliku za W2017 koju je iz istog razloga izgubio.pusti cara nek odradi posao za dobrobit sviju nas
Comment
-
Ivane, moze li Cilic dobiti Federera ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostJa jesam Bokici trazio da me banuje na par dana ali za ovo bi dobio dozivotniOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sta je izvukao Roger, svaka cast.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment