Originally posted by hackett
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL PLAYOFFS 2018
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Wladyslaw Raginis View PostCeli dan tražim odgovarajući meme za odlazak na spavanje kod 17-0 u drugoj četvrtini i još uvek nisam našao ništa što bi približno odgovaralo.
Jedno 5x sam mislio da znam kako se zavrsilo, taman pomislio da su uspeli Saintsi, kad ono..
Comment
-
Morao sam i reprizu da pogledam,kakva zavrsnica jos jednom,jesam navijao za NO al nije mi zao toliko sto su Vikinzi prosli,cak mislim da u potencijalnom SB mogu vise da naskode NE nego Orlenas,pogotovu svoj teren je plus,i sto sve same top odbrambene izgleda prolaze dalje
Al koliko je Digs bio svestan da ne izadje van terena sto bi svakako morao da uradi da je bilo ko bio u okolini njega,a ovaj ruki sto propustio obaranje verov.se i bojao da ne napravi neki glup holding pa ga nije stisao kako treba,al daleko da ga opravdavam
Last edited by Jack; 15-01-18, 19:40.sigpic
Comment
-
Lako je pljuvati rukija Vilijamsa sada. Jeste idiotska odluka njegova bila da se zaleti na onakav način, ali ne sme se zaboraviti da je presekao pas Kinama posle prvog TDa Saintsa.
Velika šteta što za mene jedan od najboljih QB ikada Drew Brees nije dobio priliku da se obračuna u finalu s Bradyem. Kada bi ih rangirao, sam top 3 (trenutno) su mi Rodgers, Brees i Brady uz Wilsona koji drugačiji tip od ove trojice, ali ono što Wilson radi godinama tj. kakve brojke ima uz užasnu OL je za svako poštovanje.
Ovako ćemo imati priliku u finalu konferencija da gledamo dve najbolje odbrane lige, Vikinge i Jaguare uz osakaćenu Filadelfiju i glavne favorite Patriote. Ono što sam i pre komentarisao, a što se ne sme propustiti je razlika između dve konferencije. Realno gledano, koja je šansa da bi mučeni Titani ili Bilsi obezbedili plej-of u NFCu? Skoro pa nikakva. U NFCu 6 paklenih ekipa, mada po meni individualno najbolja i najkompletnija je Atlanta. Jezivo je koliko im fali Šanahen kao OC. Pogledajte statistiku Mattu Ryanu koji je prošle godine u regularnom delu bacao s passing ratingom 117, najviše bačenih jardi u karijeri, najmanje INT u karijeri i najviše bačenih TD u karijeri. Zaista vrhunska sezona i ove godine opet raspad kao i prethodnih.
Ostaje mi da se samo nadam da Jaguari mogu zaustaviti Patriote, tu će mnogo zavisiti od Bortlesa, ako on bude igrao dobro, mogu da ih pobede, ako bude igrao kao što standardno igra, gledaćemo rutinsku pobedu Patriota. S druge strane se nadam pobedi Vikinga isključivo iz razloga što mislim da oni mogu bolje da pariraju eventualno Patriotama u finalu. Mada bih voleo da vidim Vikinge i Jaguare u finalu, da gledamo hrkljus od fudbala. Nema ništa lepše od jake odbrane u NFLu, barem meniLast edited by Победа; 16-01-18, 03:15.
Comment
-
Wilson je potencijal da bude bolji od sve trojice. Ako mene pitaš. Pregrubo i prejako rečeno, jaka tvrdnja, sve znam, ali em može da trči, em može da baca, muda do poda, ako zabode neki dobar sastav, može uzeti još 2-3 SB.
Svi su oni u duši pobednici, samo ne vidim kako bi ova trojica igrala sa ovakvom OL. Ono je bukvalno najgora koju sam gledao. Za razliku od Kinamove juče imao je jedan pokušaj gde je blejao 10 sekundi sa loptim u rukama.Last edited by Cassius Clay; 16-01-18, 03:06.
Comment
-
Tih 10 sekundi se može pripisati odbrani NO jer su samo 3 igrača defanzivne linije napadala Kinama dok su ostali pokrivali pas, logično s obzirom da je bio valjda treći ili možda čak i četvrti pokušaj.
No nebitno, voleo bih da vidim Wilsona u ekipi koja je napadački krojena, s jakom ofanzivnom linijom i ozbiljnim hvatačima. Mislim da bi imao nenormalne brojke.Last edited by Победа; 16-01-18, 03:22.
Comment
-
Dobro je sto je se desila ova sezona i za Sijetl i za Grin Bej,posto su rupe kod obe ekipe stvarno strasne,a i Wilson i Rodzers zasluzuju mnogo bolje.
I slazem se sa tim,steta je sto ovoliko mnogo talenata na na poziciji qb ima,a da ne igraju u SB
Comment
-
Originally posted by BogdanB View Post@jack
Kakav holding kada je lik uhvatio loptu? Ne sme holding da radi ako je igrac bez lopte
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka,a mozda tako nije uradio jer se plasio da ne napravi neki glup prekrsaj i onda bi opet uprskao
sigpic
Comment
Comment