Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL PLAYOFFS 2018

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jeziva je ova odbrana. Osusice Eaglese, a mogu komotno i Patse u SB.
    sigpic

Comment

• Ovo su već Jaguars 3.0. Ako Brejdi pobedi i osvoji, šta reći nego zasluženo. Cele godine blejiš i igraš polulagane utakmice, odradiš 2 na kraju i osvojiš lagano.

Comment

• Sendeho odličan, ali baš loš pas Breesa. Mora ovo mnogo bolje.
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Brees se raspao...morao je vislji pas da ide

Comment

• Pobediće ovo NO. Ubedjen sam u pobedu.

Comment

• Brees za sad...

- 6/1
              - Ukupno 3 jarde
              - 1 intersepšn

wtf!?
              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Jedina kakva takva nada da Tomica ne uzme je ova Minesota zato sto ima domaci teren,u SB,ali i tad mislim da uzimaju Patsi,jbg,nisam se ni iznervirao danas mnogo,jos od poraza u regularnom delu od NE,pale su ambicije da se moze do titule,preko Bostona

Jedino sto bi bio bolji mec NE-PIT,ovi Jagi ce se raspasti sledece nedelje,proslu vola nisu mogli da ubodu ove nedelje sve,sledece vrv raspada,jbg mora bolje za Tomicu

Comment

• Dobro je jebote. Taman sam krenuo da napiše da od sl sedmice navijam za NE. Vrv će odmah izgubiti.

Comment

• Jebem majku ludu svim defanzivnim teklovima gubim živce u ispitnom roku marš bre

Comment

• Koliko Keenum ima vremena da baca,ovo je bolesno..gasim

Comment

• Muka gledati. I ova Minesota ima 3 top QB s obzirom kakvu odbranu imaju bolji im ne trebaju. Pola timova nema QB ovde bleje Kinam, Tedi i Sem.

Comment

• Sudije.. kako prošlu utakmicu nijedan pas interfirens a sada 324252 put.

Comment

• Gotovo je ovo...Napad NO ne postoji..odbrana uradi nesto na momente i onda zaseru sve

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                              Sudije.. kako prošlu utakmicu nijedan pas interfirens a sada 324252 put.
                              Ruku na srce, ovo je bio. Previše povlačenja. Nije ga povukao pa pustio, nego je zadržao dobrih nekoliko sekundi.

Na kraju će izgleda ova tekma da bude smor. Šta je sa Kamarom i Ingramom? Gde je taj najbolji duo RBa u ligi? Ne vide se...
                              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                                Jebem majku ludu svim defanzivnim teklovima gubim živce u ispitnom roku marš bre
                                Ma sta se nerviras sad kad su ispali tvoji/moji,meni sad svejedno,(sem ako senisi kladio),jbg mora bolje za NE,a mora i da se poklopi malo,pogle MIN,ovaj Kinam,cini mi se usao na poluvremene protiv Cikaga,kad su gubili a onaj veciti povredjeni sepao,i od tad im se okrenula sezona baca,ovi hvataju,al opet ne znma sa cim bih uporedio NE,pa tako sumnjam da mogu da ih dobiju

Mislim ja sam vec otpisao Filu,oni protiv ove odbrane MIN ako skupe,nesto vise sem FG svaka cast
                                Last edited by 61563; 14-01-18, 23:41.

Comment

Working...
                                X