Ne moze se ni ispratiti ko gde ide, ko je otpusten itd. I bas ima dosta preplacenih igraca, najjaci mi je Bredford, dobio covek 20 miliona za godinu, odigrace 4-5 utakmica i povredice se opet.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL OFFSEASON 2018
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by trigger View PostNe moze se ni ispratiti ko gde ide, ko je otpusten itd. I bas ima dosta preplacenih igraca, najjaci mi je Bredford, dobio covek 20 miliona za godinu, odigrace 4-5 utakmica i povredice se opet.
Comment
-
Potpisali ljudi Jimmya na nešto masniji ugovor u odnosu na njegove godine a kasnije moraju složiti novi ugovor Rodgersu, vjerovatno ovo nije zadnji cut koji će napraviti, posebno ih je zajebo Cousins ovim ugovorom sad. A ako bude stani pani na draftu su na savršenoj poziciji da uzmu luđačkog WR-a.
Originally posted by Powerslave View PostNisam nidje napisao da je on slot. Rekao sam da bi se on u ovim godinama lijepo uklopio u tim 49ersa kao slot. Ne bi bio ni prvi ni poslednji koji je pod stare dane promijenio ulogu.
Comment
-
Originally posted by trigger View PostCudi me da je Fols ostao u Filadelfiji,skoro ga ni ne spominju nigde, ne verujem da zeli da bude backup posle svega, mada verovatno se on nista ni ne pita.
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostPotpisali ljudi Jimmya na nešto masniji ugovor u odnosu na njegove godine a kasnije moraju složiti novi ugovor Rodgersu, vjerovatno ovo nije zadnji cut koji će napraviti, posebno ih je zajebo Cousins ovim ugovorom sad. A ako bude stani pani na draftu su na savršenoj poziciji da uzmu luđačkog WR-a.
Larry je prešao na slot, prilično na silu, ali je uspio. Mada je sigurno teže doći u novi tim pa da te sile gdje ti nije mjesto nego uklopiti se već u svom okruženju.
Nelson je dosta jak i mali broj LB-a ima brzinu da ga isprati. Pravio bi on tu haosLast edited by powerslave; 14-03-18, 22:55.
Comment
-
http://m.denverbroncos.com/news-and-...2-cd2e56a7f587
Keenum u Denveru, najavljivao sam to kao moguće još tokom sezone, nekako sam ga video tamo. Dovoljno je spretan i koristan da im završi posao.
Bridgewater mislim jednogodišnji potpisao za Jetse.
Šta radi ova Minesota sa qb, razdelila je upravo tri igrača koji će biti starteri.Last edited by Cassius Clay; 16-03-18, 08:42.
Comment
-
Matheiu u Texansima, jedan godina 7 miliona. A Cardsi mu nudili rekonstrukciju sa 14 na 9 miliona i odbio je. Ovo je očito neki "prove it" ugovor pa se nada da ukešira nešto veliko sledeće ljeto. Ko god je gledao Arizonu ove godine zna (pa čak i ja potpuni slepac za ovu igru sam to uočio) da je on sada suvi prosjek ove lige, na safety se više uopšte ne spušta jer u secondaryu nema šta tražiti bez brzine i eksplozinosti koje više nema, a na prirodnoj poziciji ga ljudi prilično lako zaobilaze jednom kada on spusti obe pete na zemlju.
Comment
Comment