Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svaka cast momcima na zlatu to verujem niko nije ocekivao sa ovako mladom ekipom ali pokazali smo jos jednom koliko smo talentovana sportska nacija. Medjutim, neverovatno je da ovde imate posebnu rubriku za motociklizam i poker dok pravi sportovi poput odbojke, vaterpola, rukometa i atletike spadaju pod rubriku ostali sportovi

Comment

• Dragana je uvek bila elokventna i recita!
      Isto takodje, uvek su je krasili emotivnost i osecajnost!

Comment

• Svako ko ima problem sa organizacijom foruma neka to prijavi ovde:

http://www.sportklub.info/forum/thre...dlozi-problemi

Nemojte opterecivati ovakve teme bez potrebe. A tamo ce vam biti i lepo objasnjeno zasto postoje posebni pdfovi za Moto GP, F1 i poker, a ne za odbojku, vaterpolo i ostale ,,prave sportove``. Jedan mali hint: pogledajte ime foruma i programsku semu te stanice, kasce vam se samo ;)
        Last edited by Nebojsa; 18-09-11, 22:00.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Uh, kako lep osećaj...
          Videti naše odbojkaše na tronu,tamo gde im je i mesto.
          Osetiti ponovo taj timski duh , tu povezanost koja ekipi daje posebnu moć, ono na čemu smo uvek mogli samo da zavidimo brazilcima ( porazi od njih su nekako posebno boleli jer su uvek delovali nedodirljivo, kao da znaju i umeju nešto što drugi ne mogu).To je imala ekipa Vanja, Nikola,Kvisko,Mešter, Gera...
          I hop, kad smo već polako prestali da se nadamo da ćemo imati i nešto više od grupe talentovanih pojedinaca, eto ga...ko dobri duh iz boce, talas osmeha medju njima, ispunio nam je zajedničku želju. Osetilo se to odmah, pročitalo na licima.Da veruju jedan u drugog, da su povezani , da su prijatelji. E to stvara auru neprobojnu za protivnika, to daje magiju.

Neopterećeni očekivanjima,bogati talentom i snagom,povezani prijateljstvom,ovi momci su uskočili u dresove svojih idola i ...dotakli nebo!
          Radujmo se godinama koje dolaze!

Comment

• Originally posted by Drazen 3 View Post
            Mada skenjao sam se kad sam cuo ministarku Samardzic kad je rekla:"oh,ja sam egzaltirana".
            Izgleda da joj je druzenje sa Draganom Mirkovic dobro doslo da nauci neki termin koji razume jedno 3% nasih ljudi.Jednom ljakse,uvek ljakse!
            Al sve je objasnio Miljkovic facom kad mu je urucivala medalju.
            meni je odmah ovo palo napamet

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Evo vam žabari...

Ili ovaj ..

Last edited by miloolja; 19-09-11, 14:42.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Svi koji mozete idite na docek odbojkasa, zasluzili su.

Btw, ako ista volim kod nasih politicara je da ce u svakom uspehu naci nacina da se uguraju i samopromovisu, a svaki neuspeh ce prebaciti na druge. Treba to znati. Nadam se da je neko rekao ministarki da su odbojkasi na prvenstvo otisli povratnom kartom low cost kompanije.
                Last edited by Nebojsa; 19-09-11, 14:48.
                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Evo još ovu.. prelepa fotka

Inače Ministarstvo sporta i ministarku interesuje kako su i čime putovali, ko lanjski sneg... Kakve su oni sve gafove imali prema nekim našim vrhunskim sportistima koji su i svetski prvaci ..ali o tome na nekom drugom mestu...
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Samo jedan kratak pregled
                    Kadetski prvaci sveta 2011. godine
                    Kadetski prvaci Evrope 2011.godine
                    Bronzana medalja na svetskom prvenstvu za juniore 2011. godine
                    Evropski prvaci za seniore 2011. godine
                    Bronzana medalja za kadetkinje na SP 2011. godine
                    Seniorke zlatne na zavrsnom turiru EL 2011. godine
                    Zvanicno najbolji igrac sveta i Evrope u kadetskoj konkurenciji-Uros Kovacevic
                    Zvanicno najbolji igrac Evrope za seniore-Ivan Miljkovic
                    Zvanicno najbolji primac u Evropi-Nikola Kovacevic
                    Zvanicno najbolji bloker Evrope-Marko Podrascanin
                    Zvanicno najbolji primac sveta za juniore-Uros Kovacevic
                    Zvanicno najbolji korektor sveta za juniore-Aleksandar Atanasijevic
                    Zvanicno najbolji bloker sveta za kadetkinje-Mina Popovic
                    Za zemlju koja ima oko 7 miliona stanovnika u globalnom sportu kao sto je odbojka ovo su nevidjeni uspesi.Jedna Rusija koja ima veliku tradiciju u sportu izabere 12 igraca od 150 miliona stanovnika i zamislite kako zvuci jezivo kad znas da su medju 12 igraca u njihovoj Zbornaji!To je velika cast,nevidjen uspeh.Zamislite sad koliko je veliki uspeh kad pored jedne takve Rusije i ostakta sveta mi imamo po 12 najboljih u svakom uzrastu,musku i zensku reprezentaciju!Zasluzili su malo vise paznje i slave od tri dana.

Comment

• "Opet smo državu bacili u trošak, jer smo zaslužili novčane nagrade koje su propisane pravilnicima. Eto, staćemo u red, jer još ništa nismo dobili ni za bronzu sa SP prošle godine. Međutim, moram da naglasim da ne igramo za novac, nego za državu, grb, zastavu. Grb i zastava nisu samo na dresu, nego u srcu"

Ivane,svaka cast na ovoj izjavi!
                      CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Čestitke zlatnim momcima i od mene
                        Evo par fotki od sinoć, sa ulica Beograda

P1010307.jpg P1010305.jpg P1010299.jpg

P1010306.jpg P1010309.jpg
                        sigpic

Comment

• I ja evo da se pridruzim cestitkama stvarno svaka im cast srce mi je puno, a malopre na doceku mi je suza krenula... stvarno su heroji
                          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• A kad samo pomislim da pola medija nije ni znalo da su otisli na EP
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Све честитке нашим момцима а и дочек је био бар за мене, неочекивано добар и бројан. С обзиром на лоше вријеме и да се ради о одбојци али рекао бих још сљедеће: да се којим случај задесило да играмо финале у кошарци и да је Ноле добио па се развукао 5. меч у тенису питање је да ли би на ТВ уопште и била одбојка у директном преносу и на крају крајева да ли би ово злато имало и пола одјека у земљи и расејању које данас има. Али наши актуелни хероји су улетјели у неки међу простор и фино га попунили развеселили нацију након пар удараца које смо примили поготово оног разочарења у кошарци. И добро је што се тако десило да је сва пажња макар на један дан усмјерена само њима.

Свака част, лијепо је то кад увијек неко исплива и развесели народ и то кад се најмање очекује, онда је још слађе. Похвала и за све наше људе у дијаспори који су онако бодрили момке у Бечу.

Не треба очкивати ни од овога да ће имати неку пажњу или захвалност више од 2 дана, након тога су у истом рангу као и сви остали бивши освајачи медаља и очекују се нова злата. Много је лоше то што злато не обезбјеђује карту за Лондон, већ морамо опет неки турнир играти
                              Last edited by ФК Борац Бања Лука; 19-09-11, 21:56.
                              РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.

Comment

• izvinjavam se ako je bilo
                                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

Working...
                                X