Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odusevljen sam pobedom nad Rusijom, bez obzira kakvi su bili sastavi/ pobedititi Ruse je uvek ultimativni podvig/
    Na startu ovogodišnje Svetske lige savladana je Rusija u Kalinjingradu sa 3:0 (25:22, 34:32, 25:17).
    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Čekaj ovo sada neki novi sistem, sve se igra na jednom mestu? Dobar početak, dobijena Rusija i Bugarska maksimalnim rezlultatom

Comment

• Originally posted by Lord Aleksa View Post
        Čekaj ovo sada neki novi sistem, sve se igra na jednom mestu? Dobar početak, dobijena Rusija i Bugarska maksimalnim rezlultatom
        Ma ne, stari sistem. Sl vikend je u Be Geu turnir.
        A mi smo bijeda, ne idemo na OI pa nam je samo sv liga ostala, zato smo i napredovali ovako. Mnogo smo bolji nego prosle sezone, cak smo i bez Atanasijevica bili snazni. Nije da pljujem po Luburicu, ali zna se ko je klasa. Mnogo bolja odbrana, mnogo bolji prijem.
        Danas smo Poljake oprali, samo im je jedna napadacka opcija radila, ovo ostalo smo sve pozatvarali. Prolaz super, s obzirom koliki im je taj blok (8 igraca preko 2m :S ). Prosetati se kroz turnir najjace klase, bez izgubljenog seta, svaka cast majstori
        1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
        1997 1999 2001 2002 2003 2004 2005 2008 2009 2015
        sigpic

Comment

• Pa nzm kada se promenio ovaj sadašnji sistem ali ja pamtim ono kada jednog vikenda igraš sa jednim protivnikom dva puta pa sledeći vikend sa drugim i tako dalje..

Svaka čast za rezultat, oprali smo tri repke na jednom mestu..

Comment

• Originally posted by Lord Aleksa View Post
            Pa nzm kada se promenio ovaj sadašnji sistem ali ja pamtim ono kada jednog vikenda igraš sa jednim protivnikom dva puta pa sledeći vikend sa drugim i tako dalje..

Svaka čast za rezultat, oprali smo tri repke na jednom mestu..
            Haha, onda reci ne pratim aktivno
            Sad se igra ovako, jednom ja domacin, jednom ti, a svi dolaze na gozbu. Kasnije se ide na zavrsni turnir gdje dolaze i ovi iz slabijih kategorija. Nesto slicno Fed Kupu i onih slabijih divizija
            sigpic

Comment

• Nase daju Ruskinjama dva seta fore i pobedjuju sa 3:2
              Imamo strasan tim na svim pozicijama, /kad vec muski nisu na OI/ ove nase dame imaju veliku sansu za medalju

Comment

• Ne znam koliko pratite desavanja u Pioniru ali meljemo. Iran se prvi nesto kao malo buni, ali ici ce i oni kuci sa 3 1. Ako ove godine ne odemo po zlato na finalnom turniru, nzm kad cemo
                sigpic

Comment

• Odavno nismo imali ovakav odnos pobeda i poraza 6/6

Comment

• Ja sam odigrao da dobiju 3:0 oni onako idiotski zagube drugi set dvije pocetnicke greske
                    Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• Originally posted by quard1aN View Post
                      Ne znam koliko pratite desavanja u Pioniru ali meljemo. Iran se prvi nesto kao malo buni, ali ici ce i oni kuci sa 3 1. Ako ove godine ne odemo po zlato na finalnom turniru, nzm kad cemo
                      Odgledao sam par utakmica,tj setova,pitanje koliko je ovo merodavno.Vecina protivnika ucestvuje na OI,tempiraju formu za avgust.Poljaci su valjda igrali protiv nas u Rusiji bez 4-5 igraca.

Comment

• Originally posted by Radulov47 View Post
                        Odgledao sam par utakmica,tj setova,pitanje koliko je ovo merodavno.Vecina protivnika ucestvuje na OI,tempiraju formu za avgust.Poljaci su valjda igrali protiv nas u Rusiji bez 4-5 igraca.
                        Gore sam jos napisao da mi nemamo sta izgubiti, da je ovo jedino takmicenje sto imamo ovo ljeto. Treba to iskoristiti, poklonu se ne gleda u zube.
                        Ovo danas sa Argentinom je bilo i logicno, vec smo prolaz dalje obezbijedili, pa je bilo opustanje.
                        Juce sa Iranom dobro prva dva seta, posle poceli mnogo da brljamo. PS nisam nikad onako mnogo publike vidio na odbojkaskom mecu i onako ludo navijanje
                        sigpic

Comment

• Kakav potez Jovovica/18.poen u drugom setu/-maestro
                          Bas me interesovao mec sa Italijanima/u komplet sastavu/-posle prva dva vrhunska seta pad, i ide se u peti set
                          Peti krajnje neizvestan/imali smo 9:6 i 12:1o/ u zavrsnici los U.Kovacevic, ali zato Podrascanin vrhunski, prvo smec viner, pa odlican servis i blokada na Zajcevu/najbolji akter meca/za 16:14
                          Last edited by jovan; 03-07-16, 17:00.

Comment

• Ajmo deri žabare

Neverovatno kako smo izgubili prvi set, imali smo 22:17 i prosuli sve..
                            Last edited by Lord Aleksoni; 16-07-16, 17:02.

Comment

• Nece valjda opet izgubiti set na isti nacin.

Comment

• Stvarno neverovatno da Italijani uspeju da pet poena prednosti u zavrnici nadoknade, ajde otresite ovo bre..

Comment

Working...
                                X