Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Auuuuu.... svaka čat!!!
    Znači pre EP Miljković je rekao da su naše realne mogućnosti 6. mesto, a sada se bore za zlato.
    E, tako se to radi. Bez ikakvog respekta, sa strašnom željom i sjajnom odbranom.
    Bravo momci!

Je l' lopta na kraju ošišala Nikića?
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Pesma sa highlights-a

Kao sto rekoh, moj sugradjanin kad zune loptu, ne vidi se

Comment

• Originally posted by miloolja View Post

Auuuuu.... svaka čat!!!
        Znači pre EP Miljković je rekao da su naše realne mogućnosti 6. mesto, a sada se bore za zlato.
        E, tako se to radi. Bez ikakvog respekta, sa strašnom željom i sjajnom odbranom.
        Bravo momci!

Je l' lopta na kraju ošišala Nikića?
        sudija nista nije video

iz jednog ugla mi je izgledalo da jeste, ali iz drugog da je sve cisto...
        a i da jeste, jednom i mi tako da prodjemo
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Jeste,kacila ga je.Al uzeli su nam cistu paralelu kovacevica na pocetku drugog seta,uzeli su nam onaj poen protiv Brazila u BG areni,ovo samo zasluzili i sad mogu samo da igraju za trece mesto.

Comment

• Srecan rodjendan Miticu

Svaka im cast,a ne znam cemu ovoliko pljuvanje po Vladu,nije Grbic ali uopste nije los.Sjutra na papiru laksi posao,ali znamo kakvi su Italijani,ne smije biti opustanja.
            sigpic

Comment

• Čekajte, pa nisu pitali Draganu šta misli o meču...!

Comment

• Iz jednog ugla ga je kacila, iz drugog nije

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Srecan rodjendan Miticu

Svaka im cast,a ne znam cemu ovoliko pljuvanje po Vladu,nije Grbic ali uopste nije los.Sjutra na papiru laksi posao,ali znamo kakvi su Italijani,ne smije biti opustanja.
                  Zato sto ne moze da ubode preko glave,zato sto ne moze da izblokira nista.

Comment

• E, ako jučerašnji (sportski) dan nije mogao da bude gori, današnji je fenomenalan

Bravo, momci
                    sigpic

Comment

• Pa videlo se da lopta menja putanju...znači kačila ga. Malko samo.

Comment

• Originally posted by Borderka View Post
                        Pa videlo se da lopta menja putanju...znači kačila ga. Malko samo.
                        a to se ne racuna
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Vala koliko su nam lopti uzeli, na kraju se isplatilo.
                          Žao mi je to sutra neću moći da gledam finale, ali neka igraju svim srcem kao danas, pa šta bude.
                          Bravo momci!
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Mogu reci da sam odusevljen i nisam ni pomisljao na pobedu protiv Rusa koji su nam u svakom sportu nezgodan rival, al eto vratili smo im za kosarku.
                            Sutra predstoji mec sa Italijanima, mogli bismo i njima da se svetimo za poraz u drugom sportu.
                            Sutra ce bas biti buran dan po pitanju sporta i treba sve to povezati.

Comment

• Janko..
                              TipsarevicJanko Janko Tipsarevic
                              Bravooooooooooo Srbija...BIG CONGRATZ our volleyball team for saving match points and beating Russia..Idemoo!!!!!
                              sigpic

Comment

• Gledao zadnja 2 seta, još ne vjerujem da smo tukli takve mašine, ovo je fantazija. Sutra svim silama po zlato, kad smo dobili Ruse, možemo i žabare koji su za klasu slabiji. Konačno smo dobili jednog pravog blokera, koji sastavlja blok bez problema, to je Stanković, kao nekad Mešter i Gerić Još kad bi Podraščanin bio blizu tog nivoa, imali bi bedem kao Rusija. Janića nema, i to se dobro pokazalo, on ne bi imao snagu da napravi 15+ poena, kao oba naša primača danas, i sve to sa solidnim tehničarom. Mali Nikić me nekad oduševljavao igrama u Budvi, mislio sam da će napraviti veliku karijeru, iako mu fali par cm.

Comment

Working...
                                X