Originally posted by black_sax
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MotoGP - vesti, informacije, glasine ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by aca aca View Postspustanje zadnjeg tocka u neciji motor
https://www.youtube.com/watch?v=Iyeg7y-AB5E
Znaci za 3 sezone u MotoGP jedan kontakt sa Horheom i jedan sa Rosijem. Nista bolje nisi mogao da pronadjes? Preagresivno, nema sta!Last edited by AyrSen; 20-11-15, 09:02.
Comment
-
Originally posted by AyrSen View PostE ovo jos nisam cuo...
https://www.youtube.com/watch?v=Iyeg7y-AB5E
Znaci za 3 sezone u MotoGP jedan kontakt sa Horheom i jedan sa Rosijem. Nista bolje nisi mogao da pronadjes? Preagresivno, nema sta!
Comment
-
Kome nije jasno neka uporedi probijanje Rossija na poslednjoj trci ove sezone kroz plasman, pritom to je odlucujuca trka za titulu sa probijanjem 93 u Kataru kada je otisao presiroko u prvoj krivini pa propao kroz plasman.... Uporedite pa ce vam biti jasnije sta je cisto trkanje i obilazenje a sta laktanje i guranje i preagresivna bezobrazna voznja. I to u prvoj trci sezone.
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
To nije bilo cisto probijanje vec cisto propustanje.....
Comment
-
Tvoje subjektivno misljenje. Propustio ga je jedan vozac, ako se dobro secam Piro... Govorim za sporije vozace koje je Rossi cisto obisao jer zaista nema potrebe da srljas i guras nekoga ko je svakako sporiji dosta i mozes cisto i bezbedno da ga obidjes.
Ali dobro, sve to cini jednog vozaca i coveka, zbog takvih stvari te vole ili ne vole a znamo svi kakva je situacija po tom pitanju
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Evidentno. Ali to mu nije pomoglo da bude brzi na stazi, a tu se sve resava!
I izadje li peticija na milion?
Comment
-
Originally posted by black_sax View Post1.) Marquez jest imao puno kontakta s drugim vozacima u svojoj relativno kratkoj Moto GP karijeri. Sve su to bili trkaci incidenti i Dorna je u pravilu blaza prema takvim slucajima do kojih je doslo jer je vozac precijenio svoje mogucnosti. Kod Rossija je postojala cista namjera i to se uvijek ostrije kaznjava.
Comment
-
Jedna laz vuce za sobom 1000 lazi!!!Zasto lazes ako nisi kriv???MM,citat : Rosi mi je pritisnuo prednju kocnicu,zato sam proklizao i pao,od ovoga raste nos Obratite paznju na stitnik pa pokusajte sebi da docarate(mislim na fanove MM) uz pomoc kog trika Rosi moze da dodje do rucice prednje kocnice
http://image1.redbull.com/rbcom/010/...gp-in-2015.JPG
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostAjmo drugi put, možda sad i dobijem odgovor - kakva namera?
@ Aca aca, sta ti je "spustanje zadnjeg tocka u neciji motor", to mi zvuci kao klizeci start u fudbalu
Comment
-
"I wanted to slow down,to stop..to say him fuck, what the fuck you're doing"
https://www.youtube.com/watch?v=5-FPAgN5bVU
Comment
-
Originally posted by black_sax View PostPravis se ili si stvarno pa ne vidis sta je uradio? Okrenuo se,pogledao gdje je Marc,ispravio motor i vozio pravo,blokirao Marqueza,usmjeravao ga van staze. Mislim da mu je plan bio da ide do ivice staze,u tom slucaju bi Marquez morao da sidje sa iste i u svemu bi izgubio 1-2 sec vise od Rossija. Marquez vjerovatno zbunjen citavom situacijom se naslonio na njega sto je Rossi iskoristio i koljenom mu udario ruku sto je dovelo do pada Marca.
Šta je bio njegov plan ne možeš da znaš, ali obzirom da je skretao, a ne nastavljao pravo (što ne znam kako vidite, jedini na svetu, ljudi na ovom forumu), ne vidim kako bi ga izgurao van staze. Mali tutorijal frazeologije - off the line nije isto što i off the track.
Drugo, obožavam što potpuno ignorišete činjenicu da nema te fizike na planeti Zemlji kojom možeš da šutneš bajk koji je pod nagibom u krivini tako da isti ode u suprotnu stranu, a naročito dok si ti na bajku paralelno sa njim... Ako treba, skiciraćemo raspodelu sila, centre mase, uzimaćemo neke najgore slučajeve za silu koju možeš stvoriti nogom, različite pravce dejstva, naučno-tehnički pristup, tutorijali u fulu... Može tako?
Comment
Comment