Announcement
Collapse
No announcement yet.
MotoGP - vesti, informacije, glasine ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Originally posted by Miletić View Postmada merkam neki Piaggio Beverly za naredno leto
Originally posted by Brana View PostRossi titula 2015. ili ipak ne?!
http://www.motogp.com/en/news/2014/R...ances+for+2015
Comment
-
Moram da priznam - nikad cuo za pomenuti model, kao sto sam rekao nisam neki fan motocikala... Sad guglam malo ali nije to u mom fazonu, mada jeste lep zaista
ovako ja gledam na sledecu sezonu - ako je Doktor ove sezone posle brutalne dominacije u prvom delu iste i 12 pobeda MM-a na "svega" 62 poena, onda se mora uzeti u obzir za titulu ako odrzi konstantnost dobrih rezultata (podijumi), jer je pretpostavka da ce snaznije Yamahe da udju u naredni sampionat i da nece biti takve demonstracije sile pocetkom naredne sezoneVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Miletiću , kako si zagriženi fan 4 točka , a kupuješ motor ?
Uzgred , ja prodajem virago 250 , jer hocu da kupim virago 750 .
A što se tiče nedominacije honde početkom iduće sezone , verovatno će tako i biti , ali mislim da će VR teško do još jedne titule . Mada , naravno da sam i ja jedan od mnogih koji bi to žarko želeli !
Comment
-
Originally posted by Iggy Pop View PostMiletiću , kako si zagriženi fan 4 točka , a kupuješ motor ?
Uzgred , ja prodajem virago 250 , jer hocu da kupim virago 750 .
A što se tiče nedominacije honde početkom iduće sezone , verovatno će tako i biti , ali mislim da će VR teško do još jedne titule . Mada , naravno da sam i ja jedan od mnogih koji bi to žarko želeli !
samo sam konstatovao posto vidim da su neki kacili slike nekakvih snaznih motora, da sam verovatno jedini motogp fan koji u sustini ne voli te "brze" motore, odnosno volim samo da ih slusam i gledam u trkackim varijantama u rukama profesionalacaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
10624752_10152990013050769_8062584414898216628_n.jpg
Kako bi ljudi iz moto gp-a rekli : "Two wheels off the ground! Did you know Marc Marquez can even fly? "sigpic
Comment
-
-
MotoGP™ to return to Austria in 2016
http://www.motogp.com/en/news/2014/M...ustria+in+2016sigpic
Comment
Comment