Originally posted by Vanja #66
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MotoGP - vesti, informacije, glasine ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vanja #66 View PostAspar je presao na Hodnu dakle definitivno i to ce biti veliki udarac za Aprilliu... Pored odlaska Dall'Igne, bas gadno... Odjednom, 2014. deluje dosta manje zanimljivo sa te strane... Sa druge strane, Kentucky Kid na Hondi, i to po svemu sudeci sasvim pristojnoj Hondi, moze biti fino...don't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by denia_el View Poste kad oni mogu samo tako da izbacuju ljudi bez najave,neka im je i otisaoa nikiju nije moglo bolje da se slozi,sad kad lepi krene
Originally posted by Valentinik Rossifumi View PostDaj Boze da i drugi malo budu na tom 4-tom mestu naredne sezone... sto se tice ostatka teksta, delimo misljenjeLast edited by Vanja #66; 17-10-13, 19:55.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostJedino ostaje pitanje sta ce biti sa Lavertyjem, jer ni PBM vise nije siguran da zeli da nastavi sa Aprillijinim motorima, ima nesto oko aupuha i koriscenja motora sto im ne odgovara sa spec ECU za sledecu godinu sto ce dobiti od Dorne...don't be scared homiesigpic
Comment
-
http://www.motomatters.com/opinion/2...power_str.html
Nije bas sve tako bajno kako izgleda na tv-u sta uradi coveku sujeta
Odlican clanak , vredi ga procitati
Comment
-
Originally posted by Stefan2806 View PostPosto se u nedelju menja vreme i sat ide na zimsko vreme (03:00 ide na 02:00)... A kao sto svi znamo trka Moto3 pocinje u 03:00, da li ce biti promene vremena kod trka ili ce sve ici kao sto je do sada najavljeno u programskoj semi SportKluba???VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
-
ocekujem da ce sledeca sezona biti jos ludja i neizvesnija za sve tri klase...da nam se Rosi konacno podesi i bilo bi zaista lepo kada bi Dani vozio kao u Valensiji..
ako cika Aki kaze da je mali Hanika dobar..ja mu verujem..
od svih mogucih Spanaca zasto bas Espargaro da ima svoj tim!!?? pretpostavljam da ce biti tim rozlicapropade mi teorija o Spancima i roze boji zahvaljujuci Kovalainenu
nesto me kopka... zasto Dani u garazi svaki put okrene ledja kameri i odbija da razgovara sa novinarima??videh da je u Valensiji iskulirao Matt Robertsa,pa rekoh da pitam...
Comment
Comment