Ja nisam za dve teme i mislim da nema potrebe da se dele stariji vozaci i sadasnji.Malo mi je to glupo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MotoGP - vesti, informacije, glasine ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vanja #66 View PostA ja sam lepo govorio da uzmem i Fast Freddyjai Carlo Ubialija, jest da je Ubiali jedan od prvih i mozda nije toliko zanimljivo pisati o njemu, ali ipak je osvojio 9 titula, nebitno sto je par njih osvajao po dve iste godine...
Upravu je mirzacale, sto se tice Marqueza...
Na MotoGP sajtu stvarno ima onaj deo MotoGP Legends, i svako ko je tamo zasluzuje da se o njemu pise...
Sad se nesto mislim, da mi lepo napravimo dve kategorije, Legende i aktivni vozaci (ali oni znacajniji aktivni, tj. oni koji su uzeli bar jednu titulu u bilo kojoj klasi), pa o aktivnima pisemo koliko su do sad odradili, pa kad se povuku i ostalo, mogu da se prebace u legende...
Jest malo komplikovanije, ali glupo je mesati nekadasnje i sadasnje, barem meni jeste...
Comment
-
vanjice pa i markez je jedan od "znacajnijih aktivnih",zasto ti je onda glupo da pisemo o njemu?mislim da ce on u narednim godinama mozda biti i jedan od najznacajnijih vozaca ikada (ili se bar nadam),pa bi bilo lepo da ga pratimo
jos da pitam vesnu.....kada zavrsimo radove i kada vi sve postavite,da li ce naknadno biti moguce neke izmene i da li ce moci da se dodaju novi vozaci?don't be scared homiesigpic
Comment
-
Zato sam denia i rekao da se podele u dve grupe... Marquez je mladji, o njemu nema toliko puno da se pise kao o nekim starijima, pa cemo mozda biti velika razlika u duzini postova... Ne znam, logicnije mi je da se napravi podela, tako je i u F1, nije da je uzimam kao vodilju, ali kad je vec lepo reseno, zasto ne preuzeti takvo resenje...
Comment
-
jeste,ali o legendama kada jednom napises,to je to,tu vise nema sta da se prati i dodaje,a o ovim mladjim ima novosti iz dana u dan.meni je svejedno,neka oni koji prave vide kako bi bilo najbolje,samo da sve bude lepo i preglednoi da posrede ono sa starog foruma kako si ti i predloziodon't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by Pablo View PostPosto sam se prihvatila posla oko Kenija Robertsa Mladjeg, mogla bih ipak u jednom radu da obuhvatim i oca, nesto kao "Otac i sin, sampioni". Tako da me rezervisete i za King Kenija!
Comment
-
Originally posted by Fredi View PostNegde imam fotografiju Kenija Robertsa juniora kada je imao desetak godina. Fotografija je sa neke trke 83 -4 god. u Yamahinoj garazi a mali propinje BMX. Fotka je inace iz Auto magazina JEL sme to da se postavi? Imam i Valentina kada je imao oko 3 god. u narucju Grasijanija
To im mozes poslati na PP.
Ali, naravno da mozes i ovde da postavis,nista nije zabranjeno, imas potpunu slobodu odlucivanja.
Comment
-
Originally posted by Fredi View PostI mislio sam da ih posaljem onima koji pisu o tim vozacima. Pitanje je bilo zbog autorskih prava posto su slike iz Auto magazina.
Uostalom, fotografije su vec samim tim sto su se nasle u novinama, postale dostupne svima. Bar je to moje misljenje.
Comment
-
Originally posted by Fredi View PostI mislio sam da ih posaljem onima koji pisu o tim vozacima. Pitanje je bilo zbog autorskih prava posto su slike iz Auto magazina.
Ja se prihvatila posla da pisem o Robertsima i necu se buniti ako mi posaljes sta god imas o njima.
Moze i slika, jos uvek iscitavam informacije da bih ih slozila u finu celinu, a fotografije nisam jos ni pocela da trazim! ;)#58
Comment
-
[QUOTE=Pablo;546859]Pozdrav, Fredi!
Ja se prihvatila posla da pisem o Robertsima i necu se buniti ako mi posaljes sta god imas o njima.
Moze i slika, jos uvek iscitavam informacije da bih ih slozila u finu celinu, a fotografije nisam jos ni pocela da trazim! ;)[/
U toku nedelje se penjem na tavan i skidam sve sto imam od materijala, sledeci vikend kod drugara skeniram i odmah saljem.
Comment
-
Ja ostavih o Rossiju na ovoj stranici
http://www.sportklub.info/forum/thre...d=1#post548601
Mozda sam malkice pretrao! Ma sta ja lupetam, ne moze se preterati o Rossiju...
Za Daijira Kata nemam puno, jako se malo moze naci o njemu, nazalosta, li to cu sutra otkucati ili malo kasnije u toku danasnjeg dana...
Bilo koju kritiku uputie mi ovde, mislim da bih mogao da stavim jos koju sliku, no kasnije cu, ima za to vremena...
EDIT: Gledam sad ovo svoje sto ostavih, i nikako ne mogu da povezem ovu facu na avataru sa onim textom!!!
To toliko ne ide jedno uz drugo, tako opsiran text, sa ovako debiloznom facom Rowan Atkinsona!!!
EDIT2: Dodate su i slike, e sad ako mi neko nesto kaze, bice mi , maseju mi es slsvo, berojvi i ftkoe pred ociju...Last edited by Vanja #66; 12-07-11, 16:11.
Comment
-
svaka cast vanjice,odlicno si to odradiosve o doktoru na jednom mestu;)i nisi preterao (kad o coveku ima da se pise i pise)
ja nisam ni blizu krajai moje je skroz drugacije,ja sam bas napisala sastav o nikiju kako ga vidim,a nista jos od karijere nisam ni spomenula.....potrajace ovo moje pisanje hahadon't be scared homiesigpic
Comment
Comment