Announcement

Collapse
No announcement yet.

MotoGP - vesti, informacije, glasine ...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BogdanB View Post
    Tajland od sledece godine u kalendaru

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
    Još jedna trka zbog koje ćemo morati ustajati rano ujutru...

Comment

• http://www.tuttomotoriweb.com/2017/0...d-bull-si-puo/

"I love to speak with Leonard
      He’s a sportsman and a shepherd
      He’s a lazy bastard
      Living in a suit ."
      Leonard Cohen

Comment

• Sta je ovo jbt

Comment

• Izdrži doktore.
          UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Nista nije zvanicno, ali spominje se potkolenica

Comment

• ma bravo

prema glasinama polomio je i tibiu i fibulu
              Last edited by VR6; 31-08-17, 22:40.

Comment

• Motogp isto objavio, tibia i fibula

Oglasila se i Jamaha. Samo je potvrdila.

Last edited by BogdanB; 31-08-17, 23:16.

Comment

• Dakle obe koske su polomljene... Mislim da bi mu najpametnije bilo da pauzira do kraja sezone, da se lepo oporavi i sledeće godine uzme još po neku pobedu...

http://www.tuttomotoriweb.com/2017/0...d-bull-si-puo/

Zanimljiva ideja, Marquez na KTM-u. Ducati se oporavio, Yamaha je uvek konkurentna, Suzuki mi i dalje deluje kao da želi da ostvari uspeh ali bez ulaganja novca. KTM i Red Bull sigurno razumeju da nema uspeha bez ulaganja... Tako da mi KTM deluje kao najlogičnija destinacija za Marqueza...
                  Last edited by Vanja #66; 01-09-17, 06:50.

Comment

• podsećanja radi, 2010.te je isto polomiop desnu nogu na treningu za VN Italije u Muđelu pa je pauzirao 6 nedelja.

Comment

• Pauzirao je samo toliko jer je bio u kakvoj-takvoj prilici da odbrani titulu... Nema potrebe da to sad radi, ali verovatno da hoće

Comment

• Meni za sada deluje kao da ce Marquez dugo ostati u Hondi pogotovo ako ubace u neku pricu i Alexa,a siguran sam da hoce...ali opet sa druge strane svaki vozac pozeli promenu a tu je i finansijski deo...

Vanja dal mozda znas kako napreduje projekat mladih nada iz Azije pogotovo me zanima zbog Japana( ipak odatle dolaze najjace fabrike u Moto Gp) znam da je Srdjan nesto pominjao sta mislis dal moze da se desi da u jednom trenutku gledamo navalu odatle kao recimo u zadnjih par sezona iz Spanije,cini mi se da je Hondi bas stalo da imaju Japanskog vozaca a da ne spominjem prvaka u Moto GP mislim da je za to dobar primer Nakagami...
                        sigpic http://caseystoner.com.au/

Comment

• @Vanja

Mislis da bi Honda pustila Markeza u KTM?

Godine prolaze, strast za motorima ne prestaje. Kakva je to luda glava

Last edited by BogdanB; 01-09-17, 09:44.

Comment

• Marquez oponaša Rossija u mnogo čemu i želi da ga nadmaši u svemu. Odlazak u KTM uz blagoslov Red Bulla mi deluje kao sasvim očekivan potez. Možda ne već 2019, mada zašto da ne i tad... Ako osvoji naredne 2 titule, biće na 7 sa prelaskom u KTM i imaće još nekih 7-8 jakih sezona pred sobom da uzme 2+1 titulu. Titule sa dva proizvođača u kraljevskoj klasi i podizanje jednog proizvođača među najbolje, to mora da ispuni do kraja karijere ako ne želi da mu se to osporava u poređenju sa Rossijem.

Kapiram želju kod Rossija, ali ne slažem se sa ovim. To je ista noga koju je već lomio, ima 8 godina više nego tad i to nije za zajebanciju
                            Last edited by Vanja #66; 01-09-17, 09:57.

Comment

• Ima logike u tome sto pricas, ali ako se ponudi dobar novac, sto ne bi presao? Svi znamo da novac igra najvecu ulogu.

Sto se tice Rosija, meni je to fascinantno. Zasto?
                              Imate 38 godina, imate milione i milione na računu. Mozete da imate sve, bilo koju devojku, bilo koji auto,ma sve. Svake druge nedelje stavljate glavu u torbu, trkate se sa ,,klincima" i onda polomite nogu i kazete, jedva cekam da se vratim i dacu sve od sebe. Kakva je to strast, meni je fascinantno. Moze covek da uziva, ali ne, on je izabrao drugacije uzivanje. Doktor.

Comment

• Madre mia..
                                Mogao bi dotore da mal'ko iscoolira tu Tavulju dok se ne penzioniše..

Forza Dovi, jedini si ostao da braniš Apeninsku čast među Pirinejskim zverima..

Comment

Working...