Originally posted by Sir Giggsy
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Originally posted by Dusan View Post
Comment
-
Pazite ovog cas pise jedno,a par minuta kasnije drugo.
# Sjajan mec i nova pobeda. Svaka cast, sigurno koracamo ka tituli. Sa Matom i Lukakuom u napadu neka se konkurentima tresu gace! Jedva cekam derbije i jace protivnike, bice veselja u izobilju!
(IVORY, 27. avgust 2011 18:57)
# Link komentara
Preporučujem (+20)
Ne preporučujem (-61)
Šta je ovo
# Totalno smo pukli,nemamo pojma.Do 82. minuta da se kidamo sa norvičom,timom koji je dosao iz druge lige,kakva blamaza.Ja sam mislio da je ovo atomski tim ali sam se prevario,sve sami penzioneri koji su i stariji od ovog naseg trenera.Jos nas boli ono ponizavanje od MU u LS pa zatim u premier.Bice veliki uspeh ako ove sezone zavrsimo u top cetiri!
(IVORY, 27. avgust 2011 18:46)Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostBoze sad sam video pad Drogbe, strasno koliko sam se najezio, zaista stravican pad... Valjda ce biti sve u redu s njim.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by amare@stodermaire View Postdobro je nije tako strasno kao sto je izgledalo....
Cudi me da nije nista slomio...bilo je i krvi.
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Krle View PostZastrašujuća slika! A kakav pad je bio nezgodan...
Srećom je Drogba jak kao stena!
A ne znam da li si mozda juce gledao utakmicu. Kada je usao Lukaku, nevjerovatno koliko lik lici Drogbi po kretanju na terenu, gradi se kao Drogba...lik je visok 1.91 a dosta je brz i okretan za svoju visinu. Bice on pun pogodak!
A Mata je dobio broj 10 na dresu, tako sto su ga po obicaju koji dugo traje u Chelsea-ju, svi docekali aplauzom na predstavljanju, a onda mu je prisao Benayoun i rekao: "Poklanjam ti svoj broj 10, jer ga ti zasluzujes". Mata rekao da je znao da je Benayoun dobar igrac, ali nije znao da je jos veci covjek.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostMa oporavice se Didier. ;)
A ne znam da li si mozda juce gledao utakmicu. Kada je usao Lukaku, nevjerovatno koliko lik lici Drogbi po kretanju na terenu, gradi se kao Drogba...lik je visok 1.91 a dosta je brz i okretan za svoju visinu. Bice on pun pogodak!
A Mata je dobio broj 10 na dresu, tako sto su ga po obicaju koji dugo traje u Chelsea-ju, svi docekali aplauzom na predstavljanju, a onda mu je prisao Benayoun i rekao: "Poklanjam ti svoj broj 10, jer ga ti zasluzujes". Mata rekao da je znao da je Benayoun dobar igrac, ali nije znao da je jos veci covjek.
Mata on ce biti jedan od kljucnih igraca ove sezone....
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostMa oporavice se Didier. ;)
A Mata je dobio broj 10 na dresu, tako sto su ga po obicaju koji dugo traje u Chelsea-ju, svi docekali aplauzom na predstavljanju, a onda mu je prisao Benayoun i rekao: "Poklanjam ti svoj broj 10, jer ga ti zasluzujes". Mata rekao da je znao da je Benayoun dobar igrac, ali nije znao da je jos veci covjek.
Nije ni čudo što mu je Drogba idol kad su istiIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment