Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Chelsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by manda View Post
    muchosgracias,vratio se na forum,sto se ne javis.
    Daj nam analizu Celzija za sledecu sezonu,na dvije strane,da cujem,jesu gotovi.
    Chelsea jos nije, ali stvar nije dobra.

Kad smo vec kod gotove stvari, mislim da sad vise nema nikakve dileme u tome da je Essien postao proslost, mada je to bilo odavno vrlo jasno, ali neki nisi shvatali. Nadam se da je taj veliki fan 'vrhunskog Esiena' jos na forumu, pa da mi ponovo kaze da je Essien igrac svetske klase.

Comment

• Taj veliki fan Essiena nema namjeru ponovo da gubi zivce na svadje s tobom ;)
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Među fanove Essien-a se i ja ubrajam. Zver od igraca.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Dale View Post
          Taj veliki fan Essiena nema namjeru ponovo da gubi zivce na svadje s tobom ;)
          Sta je to lepo, isto tako lepo bilo bi kad bi, eto recimo, Barcelona uzela Essiena za nekih, 30ak miliona eura. Igrac svetske klase.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
            Među fanove Essien-a se i ja ubrajam. Zver od igraca.
            Lepo je to sto Essien ima velik broj navijaca, ali nista ne moze promeniti to da Essien je jedan velik tovar Chelseau i nista vise.

Comment

• Covek se povredio izgleda nece igrati pocetak sezone opet ono njegovo koleno
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                Covek se povredio izgleda nece igrati pocetak sezone opet ono njegovo koleno
                Ma baksuz, stalno vuce povredu tog koljena...jos je samo to falilo da se sada povrijedi.

Kako bi ovo bilo fino da je istina.
                http://www.metro.co.uk/sport/868788-...sible-transfer
                Last edited by bracala; 09-07-11, 14:44.
                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ja bi pre rekao da ce Boas da dovede nekog iz Porta sumljam da bi Murinjo pustio Di Mariu
                  sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Ovaj Boas malo budalast ?

Ne ide Di Maria nigde, kao zver je igrao u Realu prosle sezone, nista od toga nema.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Nije to baksuz, to je stvar medicine, medicinska ekipa Chelsea-ja je morala znati da oba koljena Essiena ne mogu vise izdrazti takav fizicki napor kakav je postojao zbog agresivnog stila igre Essiena. Kad se vec to zna, Chelsea je morao da proda Essiena vec proslog ili preproslog leta. Ali neko u Chelseau je gadno zakazao - medicinski tim je zakazao u slucaju da nisu videli ocigledno, uprava Chelsea je zakazala u slucaju da medicinski tim nije.

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                        Ja bi pre rekao da ce Boas da dovede nekog iz Porta sumljam da bi Murinjo pustio Di Mariu
                        Ma i dovest ce iz Porta, ovo je cista laz, ali eto bilo bi fino da je istina.

Trebao bi Falcao doci...a i ovaj Hulk mi puno kenja, produzio ugovor sa Portom a sada kao zeli u Chelsea, a klauzula mu 100m. Nema nista od toga...
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by muchosgracias View Post
                          Nije to baksuz, to je stvar medicine, medicinska ekipa Chelsea-ja je morala znati da oba koljena Essiena ne mogu vise izdrazti takav fizicki napor kakav je postojao zbog agresivnog stila igre Essiena. Kad se vec to zna, Chelsea je morao da proda Essiena vec proslog ili preproslog leta. Ali neko u Chelseau je gadno zakazao - medicinski tim je zakazao u slucaju da nisu videli ocigledno, uprava Chelsea je zakazala u slucaju da medicinski tim nije.
                          Ima istine u ovome sto si ti rekao. Ali ja se ne bih slozio a je Essien teeret Chelsea-ju, pa nije on kriv sto se povrijedio, a kad da se povrijedis logicno je da ti opada forma.Pa koliko godina je samo Owen povrijeden pa ga Maanchester nie prodao. Ja sam siguran da ce on uspjeti vratit formu, i on nije kreator igre, on je zadnji vezni...a ove sezone vezni red nije bio na visini zadatka, a kada kreator nije na visini zadatka zadnji vezni ne moze preuzeri njegovu ulogu i jos vrsiti svoju. Boljeg od Essien-a Chelsea nece naci!

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                            Ima istine u ovome sto si ti rekao. Ali ja se ne bih slozio a je Essien teeret Chelsea-ju, pa nije on kriv sto se povrijedio, a kad da se povrijedis logicno je da ti opada forma.Pa koliko godina je samo Owen povrijeden pa ga Maanchester nie prodao. Ja sam siguran da ce on uspjeti vratit formu, i on nije kreator igre, on je zadnji vezni...a ove sezone vezni red nije bio na visini zadatka, a kada kreator nije na visini zadatka zadnji vezni ne moze preuzeri njegovu ulogu i jos vrsiti svoju. Boljeg od Essien-a Chelsea nece naci!
                            Svakako da je teret, kako nije? Ne mora biti on kriv da bi bio teret, pa vec sam rekao, ili medicinski tim ili uprava Chelsea su gadno zakazali, nikud nisam spomenuo Essiena. Ovo nije povreda, ovo je vec hronicna stvar, a Chelsea nije Crveni Krst da bi trebao da nosi takav veliki teret kakav je Essien vec neke dve godine.

Owen? Kako je to slican slucaj kao Essienov pobogu? Owen je dosao u Mancester da bi bio djoker sa klupe, tako i ga placaju, po ucinku. A Chelsea placa Essiena kao igrac svetske klasa, a on to nije bio, nikad nece ni biti, a diskutabilno je da li ce ponovo i zaigrati profesionalnu fudbal za neki klub u pet najjacih liga na svetu.

Essien je igrao zadnji vezni za Chelsea kad je to bilo potrebno, njegova najjaca pozicija NIJE ZADNJI VEZNI! Njegov jedini vrhunski kvalitet je bila fizicka snaga i njegova pokretnost, on je pokretao energicne napade Chelsea preko sredine. To ne radi zadnji vezni. On je igrac sredine terena, central midfielder je najbolji izraz. Ali ta fizicka snaga vise ne postoji, koljena Essiena to ne mogu vise izdrzati. A kad nema fizicke snage, Essien je proslost.

Boljeg od Essien-a Chelsea nece naci jer Chelsea ne ni pokasuva to da uradi, zato ce i da pada, i pada, i pada! Prosle sezone City je dosao na isti broj bodova, zar to nije dovoljan pokazatelj gde ide Chelsea? I sve to zbog igraca kao Essiena, Torresa, Benayouna, Anelke....igraca koje jednostavno ne mogu fizicki se nositi sa tereta najviseg nivoa.

Kad smo kod Essiena, neko mi je rekao pre neki dan da je on i legenda Chelsea?! Mislim, otkud sad to? Kakve bre to kriteriume vaze da bi neko bio legenda Chelsea? Neverovatno.

Comment

• Originally posted by muchosgracias View Post
                              Svakako da je teret, kako nije? Ne mora biti on kriv da bi bio teret, pa vec sam rekao, ili medicinski tim ili uprava Chelsea su gadno zakazali, nikud nisam spomenuo Essiena. Ovo nije povreda, ovo je vec hronicna stvar, a Chelsea nije Crveni Krst da bi trebao da nosi takav veliki teret kakav je Essien vec neke dve godine.

Owen? Kako je to slican slucaj kao Essienov pobogu? Owen je dosao u Mancester da bi bio djoker sa klupe, tako i ga placaju, po ucinku. A Chelsea placa Essiena kao igrac svetske klasa, a on to nije bio, nikad nece ni biti, a diskutabilno je da li ce ponovo i zaigrati profesionalnu fudbal za neki klub u pet najjacih liga na svetu.

Essien je igrao zadnji vezni za Chelsea kad je to bilo potrebno, njegova najjaca pozicija NIJE ZADNJI VEZNI! Njegov jedini vrhunski kvalitet je bila fizicka snaga i njegova pokretnost, on je pokretao energicne napade Chelsea preko sredine. To ne radi zadnji vezni. On je igrac sredine terena, central midfielder je najbolji izraz. Ali ta fizicka snaga vise ne postoji, koljena Essiena to ne mogu vise izdrzati. A kad nema fizicke snage, Essien je proslost.

Boljeg od Essien-a Chelsea nece naci jer Chelsea ne ni pokasuva to da uradi, zato ce i da pada, i pada, i pada! Prosle sezone City je dosao na isti broj bodova, zar to nije dovoljan pokazatelj gde ide Chelsea? I sve to zbog igraca kao Essiena, Torresa, Benayouna, Anelke....igraca koje jednostavno ne mogu fizicki se nositi sa tereta najviseg nivoa.

Kad smo kod Essiena, neko mi je rekao pre neki dan da je on i legenda Chelsea?! Mislim, otkud sad to? Kakve bre to kriteriume vaze da bi neko bio legenda Chelsea? Neverovatno.
                              Ako Essien nikada nije bio klasa od igraca, mogu ti reci da se ti onda bolje rauzmijes u fudbal nego Mourinho, koji ga je i doveo i napravio klasom od igraca sto i jeste.

Pa sta ako je City imao isti broj bodova, pa desavalo se da Chelsea ima isti broj bodova ili vise od Manchestera, pa je l' to znacilo da Manchester pada....

Ne zelim se po ovoj vrucini svadjati, tako da postuj sta zelis...;)

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                                Ako Essien nikada nije bio klasa od igraca, mogu ti reci da se ti onda bolje rauzmijes u fudbal nego Mourinho, koji ga je i doveo i napravio klasom od igraca sto i jeste.

Pa sta ako je City imao isti broj bodova, pa desavalo se da Chelsea ima isti broj bodova ili vise od Manchestera, pa je l' to znacilo da Manchester pada....

Ne zelim se po ovoj vrucini svadjati, tako da postuj sta zelis...;)
                                Sto ga ne uzme onda Mournho kod sebe u Madrid? Kad je Essien tako poseban, Mournho bi sve uradio da bi ga doveo. Ali nije, Mourinho to zna, Essien nije neki neverovatno talentiran igrac da se ne moze zameniti. Essien je bio dobar, kvalitetan igrac, ali nista nezamenjivo. A zadnje dve godine, on je postao igrac za turske ili ukrainske lige. I opet cu da kazem, nije on kriv zbog povreda, ali to nije bitno, bitno je da povrede su tu, i on je preveliki teret za Chelsea.

Svakako da je znacilo da Mancester pada, svi znamo ko je Roy Keane, ali kad je Ferguson video sta radi Chelsea tad i mora biti promene kako bi United ostao na vrhu, otisao je i taj veliki Roy Keane. I ne samo on, vec i druge tad 'velike' igrace. Jednastavno, vise nisu bili na potrebnom nivou i otisli su. Tako se Mancester vratio na vrh. Chelsea vec neko pada, a i dalje se nista ne menja.

Nije ovo svadja, ovo je diskusija dvoje navijaca Chelsea koji zele da Chelsea bude na vrh engleskog i europskog fudbala (mislim da i ti to zelis, jer tako?), dvoje navijaca koje ne mogu da podnese kad druge igrace i ekipe krevaju najvece trofeje u svetu fudbala. Ne zelim da verujem da si ti jednio fan pojedinih igraca i nista vise, tada sve ovo pada u vodu.

Comment

Working...
                                X