Originally posted by ognjen
View Post
Salah je vrhunski fudbaler, ali ima svoje limite, nije za mene vanserijski igrac. I ispostavilo se delimicno tacno posle one prve ludacke sezone da je to ipak izuzetak vise nego pravilo i da on tih 32 pogodaka u PLu tesko da ce ponoviti.
To je sve bilo sa osnovama, Salah je bio i u Celsiju pre Liverpula, i na osnovu toga se isto donosi neki zakljucak, generalno ga nisam nesto preterano pratio u Italiji, sto i ne mora da ima ikakve veze sa njegovim nastupima u PLu.
Lampard ima jednu profesionalnu sezonu kao trener/menadzer u Derbiju, u kome se nije proslavio. Ajde da kazemo da se nije ni ocekivalo od Derbija da udje te sezone u PL. Ali on nikakav brend fudbala nije iskreirao, nema neku specificnost sto bi ga odredilo kao menadzera, nema ni neku harizmu nije ni lud dovoljno ni zanimljiv.
Sve bi ovo meni imalo vise smisla, da je on u Derbiju nesto stvorio nesto napravio. Ovako je ovo samo kocka, i na osnovu svega sto smo videli u poslednjih godinu dana ne izgleda mi uopste obecavajuce. Isto ovo vazi i za Olea, slicna situacija.
Sad ti meni argumentuj zasto mislis da je Lampard pravi covek. Ja mislim da je ovo sve osnovano.
Edit: Jedina stvar koja je njega dovela na klupu Celsija je to sto je legenda kluba, a ne uspesan trener i to je po meni veliki problem. Cak i to bi imalo vise smisla, da je Celsi pre toga imao uredjen sistem i imao ekipu vec izgradjenu. Ovako dajes vreme i novac nekome u cije kvalitete nisi siguran.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment