Originally posted by Ognjen
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Sky Germany are reporting the transfer of Christian Pulisic from Borussia Dortmund to Chelsea should not be in danger as the player was registered in FIFA’s Transfer Matching System (TMS) in January.They also signed Gonzalo Higuain on loan and, according to Juventus, have the option to extend the loan deal for another season.
Mateo Kovacic's loan from Real Madrid expires in the summer so it looks like he will not be at Stamford Bridge in 2019/20.
Comment
-
Barsa i Atletiko su bili kaznjeni.
Barselona se zalila i onda je dozvoljeno da registruju igrace odnosno da mogu vrsiti transfere dok se zalba i sav taj postupak oko zalbe ne zavrsi. Na kraju ipak zalba nije prihvacena i kazna je bila za dva transfer perioda.
Ne znam da li se Atletiko zalio, ne sjecam se iskreno.
Real je bio kaznjen ali kazna je ubrzo ukinuta.Last edited by ognjen; 22-02-19, 12:35.
Comment
-
Upravo.
Samo ako sad krenu da se zale.. pa ima vremena da se to zavrsi to tada, ima tri mjeseca.
Mislim da ce Iguain i Pulisic (p)ostat Celzijevi igraci.
I koliko znam, ovaj ban ne utice na odlazak Azara, oni mogu da prodaju igrace.
Takodje niko ih ne sprjecava da kupuju igrace, tako da mogu da zavraavaju dilove za sledecu sezonu i da ostavljaju na pozajmicu igrace.
Sent from my Mi A1 using TapatalkLast edited by Baka; 22-02-19, 12:34.
Comment
-
Lose vesti u trenutku kad je potreban ozbiljan remont.
Mada moze i nesto dobro da izadje iz ovoga. Roman shvati da ima samo leto da spakuje tim (ako dozvole letnji) da mu sirinu, resi slucaj Azar i Odoi na duze.
Ili eventualno proda nekom ko ce odmah da lupi injekciju na leto. Ako ima u planu tako nesto.insta: engleski_dopisnik
Comment
Comment