Kako je Liverpul izvukao bod proslu tako mi sad ovu. Uh koliko nam zavisi igra od Azara i koliko nam fali spiiiic!!! Alonsa vuce lopta pa iza njega ostaje prostor koji tesko zatvara Luiz. Zato ponekad duva na tom delu odbrane.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Originally posted by Whiskey View PostI azpi je los cijelu sezonu, bar za njegove standarde.
Neshvatljivo mi je što Sari glumi psihologa Morati, nema vajde, premekan je on za kriterijume pl. Žiru je dobro rešenje za ovo što mi igramo, da prima lopte okrenut ledjima golu i da ih prosledjuje, čovjek to igra i u Francuskoj. Sa njim bismo bili potentniji u napadu, a gol više je ono što nam treba kako bismo nadomestili tu promaju pozadiТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Delimo mišljenje. Koliko je puta falilo samo tih njegovih par dodira da stvorimo gol šansu, a on jadan ne može loptu da primi, ako je i primi onda greši pri dodavanju. Trud cele ekipe konstantno propada zbog njegaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Sa njim nam ne bi trebali ni ovi štoperi što ih imamo
Voleo bih da uzmemo ligu ove sezone kad nemamo evropske obaveze (LE se ne računa), stoga mi je i krivo za ova 2 boda protiv Utda, bolji smo bili. Sa Liverpulom je bilo drugačije, tu smo bili slabiji i očekivano smo primili gol za 1:1Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
I koga bi mogli dovesti? Za Kavanija i Levandovskog ne smemo ni da pitamo, sa Iguainom pokusano letos. Mozda Ikardi ili Imobile ako ne lupe neke ogromne cifre? Za prelaznu opciju iz lige, ako ne bude dostupan neki ozbiljniji spic, bio bih zadovoljan Arnautovicem. Zna ligu, zna da igra fudbal i da daje golove.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostImobile, Verner je brz i isto može ispasti ekstra.
Svidja mi se sto je mlad i deluje tehnicki dobro pa mu ne bi dugo trebalo da se uklopi u Sarijev sistem.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Ikardi, Kavani, Levandovski. Po tom redosledu.
Čelziju je potreban rasan strelac. Ulaze oni dosta u šanse, samo je potreban neko da daje golove. I neko ko će da klikne sa Azarom.
Verner mi nije za Čelzi. Nije vama potrebna toliko brzina, imate je preko bokova koliko hoćete.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ikardi je mladji i verujem da je zeljan dokazivanja ali ne znam koliko bi se podredio timu i tome da Azar vodi glavnu rec. Dosao bi kao kapiten Intera sa zanimljivom istorijom i menadzerkom. Uvek su centru paznje.
Da se sad desava situacija Kavani-Nejmar penal ljutnja.. to bi najbolji scenario bio za Celsi. Levandovski je vec ozbiljan igrac koji mi je prvi pik ako bih ikad mogao da biraminsta: engleski_dopisnik
Comment
-
Podredio bi se Ikardi, ništa ti ne brini. Dok mu Eden namešta golove, kao mučenom Morati, koji ne može ni čiste golove da pogodi...pevao bi Ikardi od sreće.
Kavani je veliki radnik, i uvek se podređuje timu. To što je Nejmar ciganin, to je druga priča. Kavani bi možda i najbolje legao mislim.
p.s. Samo se setiš Coste budale i ako je on uspeo da se uklopi u tim, svako će.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by NSG View PostLevandovski je vec ozbiljan igrac koji mi je prvi pik ako bih ikad mogao da biram
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
Comment