Klupaa Zastoo ga nismo pustili na pozajmicu i dalje mi necee bitii jasno, bas sam mislio da je to bolja opcija od ovog drzanja na klupi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Originally posted by NSG View PostDaa, pogotovo Seskova lopta za Moratu. Morata samo glavom ka golu, nogom bas tanak.
Mec bas ozbiljan s obzirom da je kup. Mislis u subotu na Stamfordu?
Ima da puca sa Salahom i Azarom u subotu.sigpic
Comment
-
Kejhil me večeras pozitivno iznenadio. Odavno nisam gledao njega da igra sa ovakvim samopouzdanjem. Siguran je bio s loptom u nogama, duge lopte dijelio lijevom i desnom i lagano dobijao duele, mada znaš da ćeš od njega čvrstinu da dobiješ. Nadam se da ovo nije bilo samo za ovu utakmicu.sigpic
Comment
-
Potvrda je stigla sinoć na Anfieldu, samo jedna od mnogih koje su bile i koje će tek uslediti.Originally posted by La Jugoslavia View PostBolji je Hazard.
Trenutno je Eden Hazard najbolji igrač na svetu, bolji od Messija, de Bruynea, Cristiana i Modrića.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Azar je brutalan. Na novi nivo otisao pod Sarijem, nema vise trenere koji ce da igraju defanzivno pa moze da pokaze sav svoj talenat. Majstor i najbolji igrac PL i jedan od najboljih na svijetu
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment