Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostSari sa tri pozadi? Napoli je igrao u 4-3-3 formaciji.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Ako Aspi ne bude bek, verujem da ce Sari adaptirati formaciju dobijenim igracima. Slicno Konteu pre dve godine, dok ne uspostavi sistem i tim ne bude spreman za njegov. Tako je Konte adaptirao tim pre dve godine do poraz na Emirejtsu i onda presao na svoje, napravio onu sjajnu seriju i uzeo titulu. Sari nema vremena sada, nema sve igrace na raspolaganju, malo mu se drma roster mogucim odlaskom tri bitna igraca. Uz to sigurno nece reskirati od pocetka znajuci cega se prihvatio, koliko Roman nema strpljenja za menadzere, nepoznata i teska liga.. A da ne reskira vidis po igracima koje dovodi, sve koje odlicno zna, sa kojima je radio. Cak je i prvi intervju dao na italijanskom zbog sigurnosti da se rec ne protumaci kako ne bi trebalo, znajuci da slabije barata engleskim. Ide na sigurno za sada.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
-
Originally posted by Uroš View PostSve više se pominje SMS u Čelsiju, bilo bi to fantastično, ako bih voleo negde da dođe na ostrvu to je Čelsi. Neće ga smarati navijači i imaće Sarija koji ga dobro poznaje.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostAu tebra koliko lose mislis Koliko je on bolji od njih svestan nisi.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
U subotu kljucni pregovori za ruganija i higuaina. Imati Christensena, Rudigera, Luiza, Ruganija kao stopere je sjajno po meni. Tu su jos Cahill I zouma mada vjerujem da bi oni mogli napustiti ako dodje rugani. Kako god stopera nam ne fali
Comment
-
Ne treba Sergeju meriti po Srbiji za koju je debitovao zvanično kod novog trenera tek na prvenstvu. Ne znam šta su očekivali od dečka koga vodi Krstajić. Prvu utakmicu je odigrao još i dobro.
Fenomenalan igrač, kakav Barkli, nije mu ni do kolena. Jak, tehnika, šut, asistencija, odličan. Legao bi vam samo tako.
Kao da su svi timovi ludi pa ga jure. Nego onaj Lotito magarac nabio cifru. Mada ga razumem, njemu se ne isplati da ga proda još, on ni sa 150 njega ne može da zameni. Igračina.Last edited by Cassius Clay; 27-07-18, 01:55.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNe treba Sergeju meriti po Srbiji za koju je debitovao zvanično kod novog trenera tek na prvenstvu. Ne znam šta su očekivali od dečka koga vodi Krstajić. Prvu utakmicu je odigrao još i dobro.
Fenomenalan igrač, kakav Barkli, nije mu ni do kolena. Jak, tehnika, šut, asistencija, odličan. Legao bi vam samo tako.
Kao da su svi timovi ludi pa ga jure. Nego onaj Lotito magarac nabio cifru. Mada ga razumem, njemu se ne isplati da ga proda još, on ni sa 150 njega ne može da zameni. Igračina.
A ti Barkli vidi pa me sjebi do decembra Ni sam ne verujes ovoliko u sebeinsta: engleski_dopisnik
Comment
Comment