Ja kiptim od besa,taman sam mislio bicemo top fino titula,idemo polako ls prvenstvo.. kada ono opet 0 ispadamo u grupi ovako tesko da se isborimo sa atletikom i romom sa ovom rotacijom!STa dace 50 miliona za popivodu cuj on i Matic ista cena koja glupost jos ojacao konkurenta.. Ljorente? pa ja bi pre probao mitra za drugog spica nego njega.. Bakajoko razocarenje tesko sve razumem,povrede nova liga jaca troduplo ali ako nisi spreman za to onda nista sinko.
Kakva imena mi tu ubacuejemo uzas,pljunite pare svi se opasno pojavaju osim arsenala za njih me bas ono... Celo leto imas slobodne di mariu,draxlera,hamesa,sanceza, dovedes pacera,trener otera costu jer ocekuje boljeg. Aj prodajte jos i cupavog po mogustvu u liverpul ili junajted sto da ne dovescemo recimo vilju taman zagrizao preko bare
Kakva imena mi tu ubacuejemo uzas,pljunite pare svi se opasno pojavaju osim arsenala za njih me bas ono... Celo leto imas slobodne di mariu,draxlera,hamesa,sanceza, dovedes pacera,trener otera costu jer ocekuje boljeg. Aj prodajte jos i cupavog po mogustvu u liverpul ili junajted sto da ne dovescemo recimo vilju taman zagrizao preko bare
Comment