S ovakvim Bačuaijem mi izgleda kao da ćemo igrati više 3-5-2 ove sezone, bar dok se ne vrati Azar. Dao je Fulamu u prvoj pripremnoj dva gola i imao dvije asistencije, pa Arsenalu dva gola uz asistenciju (i jedan poništeni čisti gol) i Bajernu gol. I Fabregas je u dobroj formi, njemu bi baš legla ova 3-5-2 formacija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
https://www.standard.co.uk/sport/foo...-a3597071.html
Katastrofa ako udjemo u sezonu sa alonsom i mosesom u prvih 11 ponovno. Alonsa ce svako bolje krilo unistit, isto vazi i za mosesa
Comment
-
I Alonso i Mozes dosta doprinose, znamo da nisu neki defanzivci, ali obojica mogu da daju 7-8 golova u ligi. Za mene je to više nego dovoljno od bočnih igrača.
Znači izduvali ga za Lukakua i Vokera, bord nam je postao mnogo škrt. Neće da daju velike pare za mnogo jake igrače nema sile. Ne znam kako smo doveli Moratu i Bakajoka i Rudigera za ove pare. Ako nam je Aleks Sandro stvarno meta, onda možemo i sa njim da se pozdravimo. Doći će neki polovni wing back sigurno.sigpic
Comment
-
Evo ponovno telegraph spominje da nam je sandro glavna meta, i da ce uskoro poslati novu ponudu, i jos pisu da zelimo Oxa i Barkleya.
http://www.telegraph.co.uk/football/...-ross-barkley/
Comment
-
Je l gledao neko prvo poluvreme? Vidim da je probao Konte Micija i Alvara zajedno
Loše delujemo u ovoj formaciji. Generalno smo bili loši i protiv Bajerna. Sezonu bih počeo sa standardnom formacijom i Micijem u napaduLast edited by Nerealan; 29-07-17, 15:05.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Pa i mislio sam da je 3 5 2 izveo. Šta ga je koštalo barem da proba, ne kontam. Sve u svemu, slaba odbranaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Umjesto sandra su spominjali jedino tellesa iz portA, ne znam koliko je on dobar
Uglavnom katastrofa, mi osim prvih 11 imamo jos : rudigera,cesca,christiansena, batshuayia i williana. 3 CM premalo, uopste nemamo zamjene za wingbackove a kao zamjena Hazardu je Musonda. Pametnom dosta haha, ide nam borba za 10. mjesto opet ukoliko se ne dovedu 3-4 igraca
Comment
-
Conte says we 'need more players to improve our squad' both in terms of quality and the size of it.
Conte says Eden Hazard is very happy to stay at Chelsea and start his season with us when he has recovered from injury
Conte says playing Morata and Batshuayi together is an option, adding he wants to play the Spaniard as a no.9 this season.
Conte on why he sold Nemanja Matic to Manchester United: "You must ask the club about this."
sve podsjeca da ce ovo bit ko 15/16 . Ni Mou tada nije dobio pojacanja koja je trazio, a ni Conte sada. Jos su nam I bakayoko I hazard povrijedjeni...Last edited by Whiskey; 04-08-17, 15:24.
Comment
Comment