Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Ja ne znam koga da izdvojim, svi su izginuli a Konte evo sad mogu ruku u vatru da stavim ako je spavao 2h, sad sam gledao intervju, oči mu se zatvaraju, izgleda mi kao kad posle položenog teškog ispita dodješ kući i padneš u komu
I da, Bilića da pohvalim, odavno nisam tolko gospodsku izjavu video posle meča, bez ikakve sujeteLast edited by saburo sakai; 15-08-16, 23:52."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Jebe se meni za rezultat, interesovao me je taj pristup utakmici
koji intenzitet, muda sevaju, seremo gromove jbt
Ovo nisam video od prvog Murinjovog mandata, kolko nam samo Kante znači i pazi ti jbt Teri u 35 godina radi presing na njihovu polovinu
plakao bih da smo igrali nerešeno na kraju kad sam ih video kolko su volje imali"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Micu Bacu carina
Ali Konte Covek je lud, a takvi su najbolji.
Matic kad je ok sa glavom je tata za sve u ligi, covek ce se sprdati kolko ja vidim.
I da li postoji neki klub na svetu koji bi u narednih 15 dana dao koji dinar za Fabregasa i Pedra? Ne zelim ih u ovom timu
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostI da li postoji neki klub na svetu koji bi u narednih 15 dana dao koji dinar za Fabregasa i Pedra? Ne zelim ih u ovom timu
Comment
-
Bilo je bitno da dobijemo tu utakmicu zbog euforije , ajde sad neki transfer"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Miazga verovatno ide u Hal il tako neki klub (ne zna se konkretno ništa samo da ima ponude dva kluba)
Kvadrado nije bio u sastavu sinoć"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by saburo sakai View PostMiazga verovatno ide u Hal il tako neki klub (ne zna se konkretno ništa samo da ima ponude dva kluba)
Kvadrado nije bio u sastavu sinoć
Comment
-
Ma za njega se stalno piše po Italiji al to nema smisla kačiti kad oni jedno te isto javljaju 20x
Na drugu stranu, Konte priča da želi da ga zadrži
Telegraf jedino što je pisao u vezi njega bio je jedan jedini pasos i to nešto u kontekstu da ide samo ako dovedemo Kandrevu(a evo on potpisao za Inter) al to je bilo još pre mesec dana(lupam), od tad ništa"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
Comment