Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
-
Ja kontam da je Pedro više bio kao panic buy nego da je na njega računao na početku transfer roka . Ne vidim razlog zašto se neće uklopiti u 4231 ipak je on profesionalac vežba se tu daleko više od te jedne taktike što Barsa fura . Evo čist primer Sančez koji se uklopio i više nego što treba . Murinjo puca na Stonsa odavno i nekako očekujem i taj transfer da padne defanzivno su lošiji mnogo u odnosu na prošlu sezonu čak bi mi to bio pametniji transfer nego Pedro .
I Akan može i u šilinge da pretvara kako bi cifra bila manja , 50 miliona evra je pukao Murinjo za sad a dolaskon Stonsa bi bilo preko 80 sa Pedrom preko 100Last edited by Lord Gangarić; 19-08-15, 18:01.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNisam mislio na to, nego na cijenu. 22m funti
Evo racunice za 100 milki funti
Falcao 5m
Begovic 8m
Kenedy 7m
Baba 17 m
Pedro 22m
Stones 35m
=94 miliona funti
Nathan £4,500,000
Asmir Begović £8,000,000
Baba Rahman £17,600,000
Ukupno £30,100,000
Otisli
Gaël Kakuta £5,200,000
Petr Čech £10,000,000
Didier Drogba Released
Josh McEachran £750,000
Filipe Luís £11,100,000
Oriol Romeu £5,000,000
Ukupno £32,050,000
Ne racunujuci Pedra i mozda Stounsa...Last edited by DeMoN17; 19-08-15, 17:40.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostKolko ono Chelsea ima bodova ove sezone?
SpoilerSamo pare
Even Jennifer Aniston has more points than Chelsea.
Baba je dosao za 20 miliona, ovo ostalo su bonusi.Asmir Begovic 11 miliona evra, Pedro 30, Stouns negde izmedju 45-50 miliona evra ako dodje.Nejtan 4,5 miliona.Sa druge strane imaju vec sada velike prihode od prodaje igraca(i pozajmica), malo preko 57 miliona evra.Crta mi se Kvardado u Interu.Ako ga prodaju to ne verujem da ce da bude manje od 25 miliona evra.Po meni pored Pedra i Stounsa, treba im univerzalac u vezi(tipa Mutinjo).Nece verujem da ce da budu preko 40 miliona u minusu.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangrena View PostJa kontam da je Pedro više bio kao panic buy nego da je na njega računao na početku transfer roka . Ne vidim razlog zašto se neće uklopiti u 4231 ipak je on profesionalac vežba se tu daleko više od te jedne taktike što Barsa fura . Evo čist primer Sančez koji se uklopio i više nego što treba . Murinjo puca na Stonsa odavno i nekako očekujem i taj transfer da padne defanzivno su lošiji mnogo u odnosu na prošlu sezonu čak bi mi to bio pametniji transfer nego Pedro .
I Akan može i u šilinge da pretvara kako bi cifra bila manja , 50 miliona evra je pukao Murinjo za sad a dolaskon Stonsa bi bilo preko 80 sa Pedrom preko 100
Svejedno je trenutni priliv novca skoro isti kao i sama potrosnja...evo covjek iznad napisao lijepo
Ni Stones,a ni Pedro nisu jos ni dosli i kakve veze ima i da dodju pa normalno je da treba da se trosi i da se osvjezava ekipa.Neki odlaze,neki dolaze sasvim prirodnoLast edited by AK47; 19-08-15, 22:18.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Chelsea offered Pogba a salary of €8m and to #Juventus, a transfer fee of €75m but Juve does not give its jewel. (via @DiMarzio) #CFC
se ni nadao necemu tamo letos mozda... ali ici ce ovaj u Barsa..
Comment
-
Comment