To mi je bas onako djeciji izgovor,ali sta ces morate se za nesto uhvatiti razumijem vas
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Pa slika je tu nisam je ja postavio nije to provociranje nego konstatovanje...sta ima veze sto ima manje trofeja,meni to ne smeta uopste.Pa jel se mora navijati za klubove koji imaju puno trofeja uopste to ne kontam!?Meni je puno zanimljivije pratiti rast kluba koji sada najbolje posluje na svijetu sa transferima i jos osvaja trofeje...
Moze biti i trospratni meni to uopste ne smeta,sto ga niko drugi nije tako osvojio?Kao da je to nesto jednostavno branis se i osvojis LS,jeste kako nijeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Nema tu mjesta sentimentalizmu,ali mogu vam reci za utjehu da moja djeca bas igraju fudbal ne krljaju se po terenu
Mou je jednostavno takav tip trenera od pocetka karijere.On voli igrace koji ce se odmah uklopiti u njegov sistem i njemu nije bitno je li najbolji na svijetu ili su to Ozil,Khedira koji su kostali 20-ak miliona skupa...neko voli mlade,neko voli iskusne,nekome je svejedno jednostavno to je vrsta trenera i ukuse postujemZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Comment