Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Sančez bi mogao da bude suspendovan, zbog udaranja pesnicom u ledja Ivanovica,u nedeljnom derbiju. Najsmešnije je što Ivanović nije ni osetio udarac, niti je obratio paznju na to
https://vine.co/v/OKHhUuYtqaF/embed
Koja"slina" udara ga, a on padaLast edited by jovan; 07-10-14, 12:29.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Pu,pu,pu...kakav kompleks odvratni prljavi (mislim na Alexisa).Secam se da sam video ovo kad sam gledao tekmu,i cekao da prikazu usporeni snimak,ali nijednom nije bio.Voleo bih da dobije jedno 2-3 tekme suspenzije.Al opet iz svega vidis kakav je Bane gospodin.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Vise nije stvar gde se uci, vec i da je ovo trebao da bude crveni..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment