Originally posted by HeadBurn3r
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
CHELSEA FC SQUAD NUMBERS – 2014/2015
1. Cech, Petr
2. Ivanovic, Branislav
3. Luis, Filipe
4. Fabregas, Cesc
7. Ramires
8. Oscar
9. Torres, Fernando
10. Hazard, Eden
11. Drogba, Didier
12. Mikel, John Obi
13. Courtois, Thibaut
14. Schurrle, Andre
16. Van Ginkel, Marco
17. Salah, Mohamed
18. Moses, Victor
19. Costa, Diego
21. Matic, Nemanja
22. Willian
23. Schwarzer, Mark
24. Cahill, Gary
26. Terry, John
28. Azpilicueta, Cesar
UNDER 21 PLAYERS
5. Zouma, Kurt
6. Ake, Nathan
31. Christensen, Andreas
Didier Drogba, who returned this summer for a second spell at the club, will switch from no.15 to no.11, with Oscar taking the no.8 vacated by Frank Lampard.
Drogba said: ‘I am very pleased to be able to return to the number 11 shirt and I am very grateful to Oscar for allowing me to make this change.’
Oscar added: ‘Didier is a Chelsea legend and a senior player. I am happy for him to take the 11 and for me to take the 8. Lamps is another legend at this club and I hope I will be as successful in the shirt as he was.’
Comment
-
Ја мислим да ће Фелипе да крене од старта вечерас.
А што се резултата волео би да буде 0-4 пошто сам сањао да ће Сеск да подивља а Кошта да забије за 0-2 (то ће бити рез на полувремену) и за 0-3.
Остале голове даће Сеск из слободњака за 0-1 а последњи ће да забије Торес
Comment
-
Originally posted by poacher View PostЈа мислим да ће Фелипе да крене од старта вечерас.
А што се резултата волео би да буде 0-4 пошто сам сањао да ће Сеск да подивља а Кошта да забије за 0-2 (то ће бити рез на полувремену) и за 0-3.
Остале голове даће Сеск из слободњака за 0-1 а последњи ће да забије Торес
Comment
-
Подигли интезитет игре после примљеног гола, неких 20. минута, дали 3 комада - свирај крај судија.
Који је то јебени геније тај Сеск. Играч утакмице, лагано.
То је оно што је фалило овом тиму, што би рекао Мурињо.. Cesc is a great player that gives a new dimension to our team.
Он и Матић делују савршено на средини. Милина их је гледати.
Азар као Азар, после његовог продора постигнемо гол.
Ширле убица. Пун самопоуздања, та убацивања из другог плана на лопте Сеска много ме пале.
Код гола Бане прима лопту види Сеска, није ни кренуо да центрира,
Ширле већ зна шта треба да ради, каква кретња..Савршена акција.
Та асистенција Фабрегаса ме подсетила на акције Лампарда и Дрогбе ранијих година.
Оскар братић.. нека га.. Он ђуска са Кејхилом и Теријем позади. Уз Аспиликуету најлошији на терену.
Сјајан деби у ПЛ за Кошту, да ли смо напокон добили нападача?
Одбрана нам је вечерас била погубљена тотално.
Толико су деловали конфузно, па.. готово читав меч.
Поставка играча (нешто што нас је красило прошле сезоне), испадање по боку, сударања, лоша избацивања..
Ма да не набрајам сад..
Мислим није нешто што треба да брине, капирам да ће се то поправити већ у наредном мечу, само кажем.
Све у свему, ја задовољан.
И да, најежио сам се кад сам видео Дрогбу поред аут линије. Јебени Бог бре!!
Last edited by Avramovic; 19-08-14, 01:09.
Comment
Comment