Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Chelsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Да, да као и увек.
    Гостујући се мени не свиђају, ал' оно.

Spoiler

Comment

• Frank Lampard's strike against Stoke was his 250th goal in club football.

Comment

• Comment

• Originally posted by Avramovic View Post
          Да, да као и увек.
          Гостујући се мени не свиђају, ал' оно.

Spoiler

Ja nikad nisam voleo ove zute gostujuce, uvek su me nervirali, al' sta cemo...

Comment

• Lukaku se mora pod hitno vratiti u Čelzi. Uopšte ne razumem ja prethodnu odluku da se on pošalje na pozajmicu, a da napad predvode Tores, Demba i Eto. Mislim ...
            Originally posted by Brajkula
            Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Демба и Торес што даље од нас, доста смо се патили.Ето мора да добије нови уговор брее!

Е сад, Лукаку..
              Нешто нисам сигуран да би Лукаку имао стрпљења да буде резервна опција.
              Он дечко жели да игра што је нормално и зато је и отишао на позајмицу (јбг Бразил ово-оно Бентеке).
              Ја никако нисам за то да нам Лукаку буде прва или друга опција у нападу.
              Бе иде ми уз ову тројку горе да га јебем, док тако неки тип нападача као Ето би био пун погодак.

Тако да..може дечкоња да се прода и да се фино заради на њему.

Comment

• Najgore je što on nije ni dobio šansu kod nas, a u WBA i Evertonu ima više nego dobre partije. Garantujem da bi se odlično snašao i kod nas samo da dobije pristojnu šansu. Eto jeste klasa napadač, bio i ostao, i treba da bude u klubu, ali Lukakua bih jednostavno gurnuo u vatru kod nas jer sam siguran da bi tek tada eksplodirao.

Napadač ekstra klase nam je potreban i to pod hitno. Mučno je uopšte gledati Toresa i Dembu. Njih treba pošto poto uvaljati nekome. O lažnoj devetki u vidu Šurlea neću ni da govorim.

Ne znam kolike su šanse da dodje Diego Costa, mada bih jako voleo da ga vidim u plavom dresu.

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• слажем се, није добио праву шансу. тако је како је.
                  јбг, ја бих најсрећнији на свету био када би он одиграо као ево сад у евертону. не мора боље, сасвим довољно од њега. :d
                  класа долази то сви знамо. видећемо највише се спомиње као што кажеш дијего кошта.
                  има ту опција куртоа, торес.. уфф глава ме заболи кад размишљам о куртои.

видећемо шта ће бити. по мени није искључено да дођу и два шпица на лето.

Comment

• Definitnvo to mora biti prioritet, a kao što reče Demon, trebao bi i jedan kreativac klasičan da se dovede u ekipu. Mislim da će dosta toga da se promeni letos, pogotovo ako ne uzmemo titulu, što po svemu sudeći nećemo. Ali će ponovo na kraju fiskalne godine biti ogroman plus u našoj kasi. Plus da se Roman još otvori i eto kinte da se dovedu i te kako odlična pojačanja koja će biti taman dovoljna da se sledeće sezone uz malo više truda i sreće dodje do titule.

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Jel bi doveli Runija sada?

Ne mislim da provociram, prosto me zanima vase misljenje obzirom da je letos bio jednom nogom na Bridzu.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                        Jel bi doveli Runija sada?

Ne mislim da provociram, prosto me zanima vase misljenje obzirom da je letos bio jednom nogom na Bridzu.
                        Da je proletos dosao titula bi verovatno vec sada bila na Bridzu.

A s' obzirom da mi je Runjas jedan od najdrazih igraca - naravno da bih ga doveo

Comment

• Сан о титулу срушио Кристал Палас, кои смор :/

Креативац наравно без тога нам не вреди ништа. Очекујемо бурно лето на Стамфорд Бриџу.
                          Треба видети шта ћемо са Ешлијем братом. Мора остати

Ја сам убеђен да је следећа сезона наша!

@KingEric7

Какво је то питање брате? Ко не би волео да има Рунија. Па он и Азар сами горе, нико више не треба.
                          Last edited by Avramovic; 07-04-14, 16:00.

Comment

• Prodati sve Brazilce i titula je nasa

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                              Prodati sve Brazilce i titula je nasa

Comment

• A Vilijan ?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X