Nije da nisam zapamtio taj post, javi jos koji put kad bude ovako
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Lepa pobeda, ali trebala je biti ubedljivija, bio bi cirkus da je Nastasić izjednačio u zadnjem napadu. Sitiju mnogo falili Kun Aguero i Fernandinjo.
Nisam znao da je Jaje takav folirant.
Šteta što Čelzi toliko dobrih šansi upropasti, moralo se ovo u prvom poluvremenu rešiti.
Comment
-
Jeste da vas ne volim ali volim kada nasi sijaju u nekom stranom klubu pa jos i kod Mou.
Kazem ja Matic ce da jede sve...
Castim vas ovim videom Matic odma uz Terija daje izjavu a Teri cestita Maticu pred kamerama.
VIDEO
Da li ima Miha kablovsku tamo u Bolonji ili ima samo RTS na stream-u>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by DelijaHool View PostКласика.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Team v Newcastle: Cech; Ivanovic, Cahill, D Luiz, Azpilicueta; Matic, Lampard (c); Willian, Oscar, Hazard; Eto’o.
Substitutes v Newcastle: Schwarzer, Cole, Mikel, Ramires, Schurrle, Salah, Ba.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMou preuzeo prvo mjesto ispred nastavnika Wengera,sad samo laganica...
Ne znam je li najbolji u ligi,ali znam da ga ne bi mijenjao ni za jednog iz iste
Comment
Comment