Sinoc sam procitao da smo poslali ponudu za Iguaina, da je odbiena, i da cemo poslati druga u sledeci dani.
Demba Ba sigurno odlazi iz kluba, a dali na pozajmicu ili ce ga neko kupiti videcemo, danas sam procitao da je West Hem poslao ponudu za da ga otkupi.
Murinjo danas na pres-konferenciju je rekao da nece 100% kupovati napadaca u januari
dali ce igrati sa ostale dva napadaca Torres-a i Etto-a otatak sezonu, videcemo.
To je Mourinho...
Kalas zeli minutazu tako da ce ga verojatno pozajmiti u nekog premierligaskog kluba, Valenciennes se interesuje da ga zeme na pozajmicu do kraja sezone
Ovo ne mogu svatitti sta ce nam drugi desni bek kad imamo Azpi i Bane na toj poziciju...
Neki klub iz London-a je poslao ponudu za Costu, ne zna se koi....
Josh McEachran se vratio iz pozajmice u Watford-u...
Parrick Bamford je poslat u Derby County na pozajmicu do kraja sezone, od avgusta do januara je bio u MK Dons dao je 16 gola....
Wolfsburg je dogovorio licne uslove sa De Bruyne, ali spremni su da plate samo 15M eura, Chelsea trazi 25M funte...

Demba Ba sigurno odlazi iz kluba, a dali na pozajmicu ili ce ga neko kupiti videcemo, danas sam procitao da je West Hem poslao ponudu za da ga otkupi.

Murinjo danas na pres-konferenciju je rekao da nece 100% kupovati napadaca u januari

Jose Mourinho: "I would rather sell Juan Mata to Wolves for 50p than Manchester United for 100m.” - Wolves may have to sell 1st to buy Mata
Chelsea defender Tomas Kalas admits he doesn't mind moving to another club in England for regular football as he struggles to break in
We wouldn't tweet if we didn't believe something but have just been told that Nathaniel Clyne will be a Chelsea player in the Summer #CFC
Just in: English team has submitted a bid Diego Costa in last few hours. At this moment we can't confirm which London team has submitted bid
Josh McEachran has returned to Chelsea, His loan-spell at Watford has come to an end.
Patrick Bamford has joined Derby County on a loan spell until the end of the season #CFC
Bild: Wolfsburg have agreed terms with Chelsea's Kevin De Bruyne but no agreement over fee. Wolfsburg only willing to pay €15m
Comment