Ma i ja isto,ali moram da se nadam sve bi mi se poklopilo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Proslo je nekoliko meseci a ja jos uvek ne mogu da verujem da je poslao napadaca u Everton, a ostavio ''napadace'' u klubu.
Danas ocekujem sastav Ceh, Bane, Kol, Teri, Kejhil, Ramires, Lampard, Zver, Mata, Svabo i nazalost Fernando. Ali pre svega ocekujem konacno dobar fudbal. Vreme je valjda...This is moj potpis
Comment
-
-
Tocno tako vrlo vazna pobeda.... ma treba prodati Demba, a ovog Eto treba osloboditi od ugovora, pa ono sto je on promasio Torres bi dao, sad na Liverpula, oprezno kako protiv Man City i sve ce doci na svome, dobro sto je Murinjo odmarao Lamparda bice svez za Liverpula..
Comment
-
Frank Lampard UK @FrankLampardUK 1m
#Chelsea XI v Liverpool - Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Luiz, Lampard, Willian, Oscar, Hazard, Eto’oFrank Lampard UK @FrankLampardUK 1m
#Chelsea Substitutes v Liverpool - Schwarzer, Cole, Essien, Mikel, Schurrle, Mata, TorresZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
West Ham United are prepared to sell Ravel Morrison in the January transfer window {Telegraph}Breaking News coming regarding Ravel Morrison, one English club have already contacted WestHam. He is for sale. Details coming up....#Chelsea already spoken to WestHam regarding Ravel Morrison.
John Terry: "After 19 years at club, Chelsea is my life & I'm so hungry to win the league again this season."Eto'o: "My priority is not to be top scorer. I'm here to help Chelsea win the Premier League."Chelsea directors aren’t quite convinced whether or not Guarin is worth €20m [SportMediaset]. #CFC
Chelsea team v Liverpool: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; D Luiz, Lampard; Willian, Oscar, Hazard; Eto’o. #CFC
Substitutes v Liverpool: Schwarzer, Cole, Essien, Mikel, Schurrle, Mata, Torres. #CFCJohn Terry makes his 600th Chelsea appearance. Remarkable. #CFCChelsea's '600 Club': Ron Harris, Peter Bonetti, Frank Lampard & John Terry. #Appearances
Comment
-
Comment