Све је тачно што си написао. Сва тројица имају иговоре до 2016. године, тако да од продаје нема ништа, све су то празне приче.. 99% ћемо купити још једног нападача, како би се ротирала та тројица, али онда ту највише губи Лукаку (који је одиграо много боље ову сезоне и од Тореса и од Дембе Ба).. Тако да контам оне тамо године кад се врати да ће неко да 'лети' . Да л' ће бити Торес или Ба, све зависи како одиграју следећу сезону.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostSve sve, ali Hulk u Chelsea je velika nebuloza, ne ide mi u glavu taj transfer, nema logike nikakve...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Tony,moras malo sire druze da gledas.Torres nesigurna opcija,Ba limitran po meni igrac,a Lukaku je ove sezone pokazao jednu ogromnu varijaciju u svojoj formi,dosta utakmica je on bio druga opcija,tacnije klupa i to zasluzeno mora se reci.Mora jednostavno da dodje neki konkretan ubica koji ce sigurno da odigra dobro 25+ utakmica...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Pa rekoh vec da bi mi Rooney bio prioritet, a rekao sam samo mozda da bih isao sa trenutnom trojkom...
A jel ti mislis da bi vredelo dati 50M za Falcaa, ili za Cavanija 30-40, kolko vec traze...?
Mislim toliko puta smo se opekli sa skupim napadacima da ja vise ni u koga ne verujem...sigpic
Comment
-
Za Cavania 30-35 nije problem,zaista je fantastican igrac u svakom pogledu i vrijedi tih para,ali nema sanse za te pare da dodje.Za Falcaoa mi je previse 50+ miliona,ne bih dao toliko nikad.Slazemo se da bi Rooney bio ubjedljivo najbolja opcija za konkretno Chelsea i dao bih za njega 35-40 miliona,ne bih preko...
Nadam se samo da ce ozbiljnog veznjaka dovesti,vrijeme je viseZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Cavani je 60 Tony...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostOd sest igraca koje je neko naveo, spada i Kedira tj mislim da se Koentrao ne spominje uopste.
A taj neki klinac je mislim neki iz Brazila, ili iz J. Amerike barem mi tako zvuci po nazivu kluba.
Ok je 50+ za Radamela a za Runija 35-40.... Genijalno!
Za ovakvog Rooneya kako ga ja sada dozivljavam ja ne bih dao vise od 40 miliona i kapak,a sto se tice Edinsona jedno 40 je mjeraZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Dzon Obi Mikel najgori fudbaler u istoriji profesionalnog fudbala i Celzija......Vreme je da posebni da ispisnicu tom klosaru.Last edited by El Nino(9); 24-05-13, 13:51.
Comment
-
Originally posted by El Nino(9) View PostDzon Obi Mikel najgori fudbaler u istoriji profesionalnog fudbala i Celzija......Vreme je da posebni da ispisnicu tom klosaru.
Comment
Comment