Originally posted by Dale
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Zeli ga Boas i dalje, ako odu ovi u LS, eto njega tamo sledece sezone, potpisujem. Steta sto je na leto propao transfer, jer neki debil nije na vreme poslao papirologiju. A mogli smo majstora gledati u PL, i to u tandemu sa Moussom, zlo.
Tesko je predvideti koga zeli Chelsea, jer su to bas nagadjanja, treba videti ko ce doci na klupu, pa onda spekulisati...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostZeli ga Boas i dalje, ako odu ovi u LS, eto njega tamo sledece sezone, potpisujem. Steta sto je na leto propao transfer, jer neki debil nije na vreme poslao papirologiju. A mogli smo majstora gledati u PL, i to u tandemu sa Moussom, zlo.
Tesko je predvideti koga zeli Chelsea, jer su to bas nagadjanja, treba videti ko ce doci na klupu, pa onda spekulisati...
Jedino ako Murinjo dodje onda ce se on tu pitati oko transfera (mislim da mu je to jedan od uslova da se vrati), jer ako neko drugi dodje verovatno ce tu Roman da kupuje kako on hoce.Last edited by DjordjeCFC; 29-04-13, 00:13.It's blue, what else matters?
Comment
-
Originally posted by DjordjeCFC View PostPazi i bolje sto nije dosao u Tottenham inace bi to bila drugacija prica sad (gledano iz perspektive navijaca Celsija i Arsenala)
Jedino ako Murinjo dodje onda ce se on tu pitati oko transfera (mislim da mu je to jedan od uslova da se vrati), jer ako neko drugi dodje verovatno ce tu Roman da kupuje kako on hoce.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by bracala View PostNajveca moguca zabluda. Roman ne kupuje sam igrace. Kupio Shevu i Torresa za kojeg sam citao da je Wilkins rekao kako ga je Carlo htio, ali to nije ni 2% transfera od ukupnog broja igraca koji su prosli kroz klub tako da to pada u vodu. Mou zeli i ulogu sportskog direktora i trenera jer ima lose odnose sa Emenalom. Takve price kruze po twitteru.
Howard Webb has been appointed referee for Manchester United v Chelsea on 05/05/13.Last edited by DjordjeCFC; 29-04-13, 18:38.It's blue, what else matters?
Comment
-
Portugal's leading paper O' jogo claims Chelsea are favourites to land FC Porto midfielder Joao Moutinho for £20m.
Ne znam da li nam svaki put sudi ali mislim da cemo ih dobiti.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Fina pobeda protiv Swansea, Ramiresova povreda sreca u nesreci... Mnogo smo bolje zaigrali kad je Frank usao, jednostavno ne moze Ramires na tom nivou da kontrolise vezni red, Luiz isto vrlo dobar... Oscar u poslednje vreme u solidnoj formi, malo je utisao kriticare rekao bih, ovi ostali standardno...
Franku fali jos samo 2 gola da postavi novi rekord, nadam se da ga Rafa nece sabotirati i da ce odigrati sve meceve do kraja, i da se oprosti od kluba u stilu, kako i dolikuje. Aj da se i dalje nadamo da ce ostati, ako Mou dodje mozda bude zahtevao od uprave da mu da ugovor, bice tragedija ako ode, prava tragedija...sigpic
Comment
-
Kaze i ovaj brat sto prati Real da ce vam Mou doci, tako da ono..srecno vam bilo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Kakav ce to pozitivan sok biti za navijace ako se Mou vrati posle ovog kosmara sa Rafom
"I will return to Chelsea with my head up and try to win my place back. I think my loan at Madrid has shown I have still got it at the top level."
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Evo nove reklame za Samsung. Mada nerealna je malo cim Torres pogadja ovakoLast edited by DjordjeCFC; 01-05-13, 20:19.It's blue, what else matters?
Comment
Comment