Ma nisam mislio da bi ugrozio potencijal Oscara, ali De Bruyne-a mozda, iako se slazem da je on ofanzivniji igrac, svakako ga ne ocekujem na zadnjem veznom, ali ima energije da pokriva dosta prostora, on mi je kao Lampard 2.0... Ne znam, meni bi Luiz bio zadnji vezni, kad god je igrao na toj poziciji pokidao je, posebno protiv Evertona u gostima, kome doduse nije igrao Fellaini... On kao zadnji vezni mi je dovoljan, gledao bih da pored njega igraju prevashodno ofanzivni igraci, ali dovoljno pokretljivi i brzi da mogu i da se vracaju, pre bi mi De Bruyne tu bio, ne govorim o 4-2-3-1 taktici pa da De Bruyne i Luiz budu tandem, vec nesto tipa 4-3-3...
Kad bi Luiz bio prebacen na veznog, bilo bi tu sasvim dovoljno igraca, racunaj De Bruyne-a, McEachrana i Chalobu koji se vracaju sa pozajmica, Mikel, Ramires, Lampard, Oscar... ne racunam Matu i Hazarda, oni su bas 10-ke, dok ovi ostali mogu kao klasicni centralni vezisti... Iskreno najbolje bi bilo prodati Ramiresa i Mikela, a dovesti Fellainija...
Ali najpre treba potrositi pare na napadaca, samo ne znam kog, posto li je Lewandowski???
Kad bi Luiz bio prebacen na veznog, bilo bi tu sasvim dovoljno igraca, racunaj De Bruyne-a, McEachrana i Chalobu koji se vracaju sa pozajmica, Mikel, Ramires, Lampard, Oscar... ne racunam Matu i Hazarda, oni su bas 10-ke, dok ovi ostali mogu kao klasicni centralni vezisti... Iskreno najbolje bi bilo prodati Ramiresa i Mikela, a dovesti Fellainija...
Ali najpre treba potrositi pare na napadaca, samo ne znam kog, posto li je Lewandowski???
Comment