Mozda nije ozbiljno reci da Torres nije World Class, ali sta drugo da kazem za coveka koji je van forme vec 2 godine? I stvarno me nerviraju izgovori, tipa nema kreativnosti u Chelsea-ju, nema ovoga, nema onoga, pa zasto onda on vredi 50M kad mu je potrebno da mu namestaju na tacni? Ako si takva igracina uzmi stvar u svoje ruke, pokazi zasto svi toliko pricaju o tebi, ako si svetksa klasa uklopi se se u ekipu kakva je da je, a pritom je odlicna. Kako to da Sturridge udje u 5 sansi za pola sata igre na spicu, a ovaj ni u jednu, a kad udje u tu jednu znamo svi sta uradi.
Iskreno RvP-a nikad nisam gotivio, i dozivljavao sam ga bas kao sto si ga i ti opisao, ali posle prosle sezone gde je sam vukao Arsenal i posle nekih golova ove sezone za United, jasno je da je u pitanju igrac koji donosi prevagu i to redovno. Torres tu prevagu nije doneo ni u jednoj jedinoj utakmici za Chelsea...
Za ovo dalje, naravno slazemo se, Mikel i Ramires su limitirani igraci, bez vizije, Mikel retko ide napred, a Ramires samo zna da se zaleti. Fali tu Lampard, nadam se da ce Rafa to prepoznati.
Iskreno RvP-a nikad nisam gotivio, i dozivljavao sam ga bas kao sto si ga i ti opisao, ali posle prosle sezone gde je sam vukao Arsenal i posle nekih golova ove sezone za United, jasno je da je u pitanju igrac koji donosi prevagu i to redovno. Torres tu prevagu nije doneo ni u jednoj jedinoj utakmici za Chelsea...
Za ovo dalje, naravno slazemo se, Mikel i Ramires su limitirani igraci, bez vizije, Mikel retko ide napred, a Ramires samo zna da se zaleti. Fali tu Lampard, nadam se da ce Rafa to prepoznati.
Comment