Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Chelsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mozda nije ozbiljno reci da Torres nije World Class, ali sta drugo da kazem za coveka koji je van forme vec 2 godine? I stvarno me nerviraju izgovori, tipa nema kreativnosti u Chelsea-ju, nema ovoga, nema onoga, pa zasto onda on vredi 50M kad mu je potrebno da mu namestaju na tacni? Ako si takva igracina uzmi stvar u svoje ruke, pokazi zasto svi toliko pricaju o tebi, ako si svetksa klasa uklopi se se u ekipu kakva je da je, a pritom je odlicna. Kako to da Sturridge udje u 5 sansi za pola sata igre na spicu, a ovaj ni u jednu, a kad udje u tu jednu znamo svi sta uradi.

Iskreno RvP-a nikad nisam gotivio, i dozivljavao sam ga bas kao sto si ga i ti opisao, ali posle prosle sezone gde je sam vukao Arsenal i posle nekih golova ove sezone za United, jasno je da je u pitanju igrac koji donosi prevagu i to redovno. Torres tu prevagu nije doneo ni u jednoj jedinoj utakmici za Chelsea...

Za ovo dalje, naravno slazemo se, Mikel i Ramires su limitirani igraci, bez vizije, Mikel retko ide napred, a Ramires samo zna da se zaleti. Fali tu Lampard, nadam se da ce Rafa to prepoznati.
    sigpic

Comment

• Hvala kur** da ste konacno ukapirali da su Mikel i Ramires dvije "neznalice", koji ne rade nista korisno, ali bas nista. Vise je tu stete nego koristi. Ja pukoh pricajuci o Mikelu i Ramiresu, ubjedljivo nas najgori dio tima, ali jbg, za vas je Mikel bog, a Torres je za sve krivac.

Gadi mi se kada gledam meceve sa te dvije daske u veznom redu, ali prosto mi se gadi. Ne dobrinose timu, ni napadu ni odbrani.
      Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Ramiresa ni majka rodjena ne voli

Ja bih njega ubacivao samo kad branim rezultat da trci kontre jer je tu dobar,on kad prima loptu i kad hoce nesto da odigra,meni tacno nije dobro...

Sto se tice Mikela on je solidan igrac i ja nikako nisam njegov fan,ali on je stvarno u jednom periodu prosle sezone odigrao dobro i mislio sam da ce se to mozda nastaviti,ali nista od toga...on ustvari mozda i ne bi bio toliko los da igra s nekom klasom,a ne sa jos gorim igracem od sebe za tu poziciju
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
          Ramiresa ni majka rodjena ne voli

Ja bih njega ubacivao samo kad branim rezultat da trci kontre jer je tu dobar,on kad prima loptu i kad hoce nesto da odigra,meni tacno nije dobro...

Sto se tice Mikela on je solidan igrac i ja nikako nisam njegov fan,ali on je stvarno u jednom periodu prosle sezone odigrao dobro i mislio sam da ce se to mozda nastaviti,ali nista od toga...on ustvari mozda i ne bi bio toliko los da igra s nekom klasom,a ne sa jos gorim igracem od sebe za tu poziciju
          Prava je misterija kako je Mikel jos uvijek u klubu, nakon ovoliko godina. Pa Essiena da tenk zgazi ili da mu izlomis noge, opet bi bio bolji od Mikela. Ne mogu da vjerujem da su ga pustili u Real...

Po 100-ti put, Mikel je statican, nema nikakvu viziju, nema kreativnost, sve sto zna da uradi je da gradi loptu i da je doda prvom do sebe. Ne daj boze da posalje neki pas naprijed ili da ze zatrci sa loptom u nogama, raspao bi se covjek vjerovatno. On kao takav ne treba da igra, jednostavno taj trio Mata-Hazard-Oscar zahtijeva brzu igru, brzi protok lopte ka njima, podrsku na sredini terena, kako bi oni mogli da igraju onako kako znaju, i samim tim da rade ono sto treba da rade.
          Ovako imamo jednog Mikela koji svaki napad uspori, koji dodaje loptu bekovima, a pored njega imamo dvenog Ramiresa koji jos nije savladao prijem i predaju lopte, samo trci kao muva bez glave, i onda jbg Mata, Oscar i Hazard moraju da se vracaju nazad po loptu i da je oni iznose.

Da skratim pricu, zamisli samo da su nam na tim pozicijama Lampard i Essien, garantujem ti da bi sada bili u duplo boljem polozaju nego sto jesmo.

Comment

• Samo me zanima po cemu se to npr. Makelele razlikovao od Mikela? A znamo koliko su im razlicite reputacije.
            Stvarno Mikela ne mogu da pljujem u toj meri, daleko od toga da mi je omiljeni igrac, ali ne mislim da je on kljuc neuspeha. Mnogo vise krivice pada na katastrofalnu odbranu npr. Luiza ili brojne promasaje napadaca/ofanzivnih vezista. Npr. ne mogu da okrivim Mikela za poraz od WBA kao je propusteno toliko sansi, ili za remi sa Liverom kad Mata kao vrhunski tehnicar sutira 5 metara iznad gola sa ivice kaznenog u situaciji 1 na 1. Mikel je neutralan igrac, zna da se zagradi i sacuva loptu u posedu, sto je bitno u odredjenim sitaucijama. U svakom slucaju Lampard pre svih, a Essien vec 3 godine nije na nivou, povrede su ga unistile, ali opet bi mi igrao pre Ramiresa... tako da jeste ocajna odluka da ga puste u Real...
            sigpic

Comment

• Najgore u svemu je sto im je alternativa jedno obicno drvo,Romeu

Nisam nikako ljubitelj ni Meirelesa,ali mi je zao sto je otisao jer je trenutak skroz pogresan,odlican igrac za rotaciju jer covjek nikada nije povrijedjen.Essien je tako dobro odigrao onu utakmicu protiv Dortmunda nedavno da sam ja ostao bez teksta,kao nekad davno...

EDIT:Makelelea ne mozes proci nikako,Mikela mozes,to je meni razlika

#the return

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                Samo me zanima po cemu se to npr. Makelele razlikovao od Mikela? A znamo koliko su im razlicite reputacije.
                Stvarno Mikela ne mogu da pljujem u toj meri, daleko od toga da mi je omiljeni igrac, ali ne mislim da je on kljuc neuspeha. Mnogo vise krivice pada na katastrofalnu odbranu npr. Luiza ili brojne promasaje napadaca/ofanzivnih vezista. Npr. ne mogu da okrivim Mikela za poraz od WBA kao je propusteno toliko sansi, ili za remi sa Liverom kad Mata kao vrhunski tehnicar sutira 5 metara iznad gola sa ivice kaznenog u situaciji 1 na 1. Mikel je neutralan igrac, zna da se zagradi i sacuva loptu u posedu, sto je bitno u odredjenim sitaucijama. U svakom slucaju Lampard pre svih, a Essien vec 3 godine nije na nivou, povrede su ga unistile, ali opet bi mi igrao pre Ramiresa... tako da jeste ocajna odluka da ga puste u Real...
                Ne kazem ja da direktno utice na lose rezultate, ali utice na igru, i to mnogo (negativno naravno)
                A sto se tice Luiza, svi znaju sta ja mislim o njemu...

@AK
                Romeu je kiksara teske kategorije, koliko je nesigurnosti prisutno u njegovim nogama, bruka

Comment

Najgore u svemu je sto im je alternativa jedno obicno drvo,Romeu

Nisam nikako ljubitelj ni Meirelesa,ali mi je zao sto je otisao jer je trenutak skroz pogresan,odlican igrac za rotaciju jer covjek nikada nije povrijedjen.Essien je tako dobro odigrao onu utakmicu protiv Dortmunda nedavno da sam ja ostao bez teksta,kao nekad davno...

EDIT:Makelelea ne mozes proci nikako,Mikela mozes,to je meni razlika
                  Moram da priznam da nisam gledao Real-Dortmund, za Meirelesa je i meni zao, on je hteo da ide kad je video da nece biti standardan, ali trebalo je mnogo ranije resiti tu situaciju i dovesti neku zamenu, a da ga puste poslednjeg dana bez zamene.

A jbg, nije bas da ne mozes preci Makelelea, mislim on je svakako bio kidac, samo mi je glupo da kazem da je neprelazan. A moja poenta je bila, da se svi zale na Mikelov doprinos napadu, a Makelele isto tako nije imao nikakav doprinos, a slave ga kao Boga. Dosta je to stvar i medija, Mikel je od pocetka "zrtveno jagnje", kad nesto ne valja svi njega okrive, a kad malo dublje analiziras uvek ima vecih krivaca od njega...
                  sigpic

Comment

• Tores treba da se besi kad je doziveo da ne sme u istu recenicu sa ...nim Van Persijem da se dovede.Da se ubije odmah.

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                      Moram da priznam da nisam gledao Real-Dortmund, za Meirelesa je i meni zao, on je hteo da ide kad je video da nece biti standardan, ali trebalo je mnogo ranije resiti tu situaciju i dovesti neku zamenu, a da ga puste poslednjeg dana bez zamene.

A jbg, nije bas da ne mozes preci Makelelea, mislim on je svakako bio kidac, samo mi je glupo da kazem da je neprelazan. A moja poenta je bila, da se svi zale na Mikelov doprinos napadu, a Makelele isto tako nije imao nikakav doprinos, a slave ga kao Boga. Dosta je to stvar i medija, Mikel je od pocetka "zrtveno jagnje", kad nesto ne valja svi njega okrive, a kad malo dublje analiziras uvek ima vecih krivaca od njega...
                      Problem je sto Mikela niko ne krivi za losu igru, i to mene najvise nervira. Ne sjecam se da je neko do vas nekad kritikovao njega, samo ja pucam po njemu, ispao sam zesci hejter
                      Svi govore Mikel odlican, Mikel ovo, Mikel ono, a covjek nista korisno ne radi.

Opet kazem, ne utice direktno na lose rezultate, ali usporava igru maksimalno, nikakve koristi od njega...

Prethodan period je bio stvarno tezak, jedva sam ga savladao. Gledam odbranu koja se raspada na celu sa Luizom, i gledam vezni red sa Ramiresom i Mikelom. I plus Fernanda koji ne moze prazan gol da pogodi. Ne znam za vas, ali po meni ovo nije Chelsea.

EDIT: Glavno problem trenutnog tima je taj sto je doslo do nagomilavanja nepotrebnih igraca. Trebalo je da odrze tu osnovu (igraci koji su pregurali teske trenutke sa timom, 2008. npr., koji su dugo vremena u klubu, koji vole klub) i da im prikljuce igrace iz mladjeg pogona.
                      Dakle, Josh je morao da ostane, Essien takodje, a neki igraci da se ne dovode. Recite sad sta vam volja, ali mislim da nije bilo potrebe za dovodjenjem Luiza i Ramiresa, a ima tu jos suvisnih balvana.
                      Last edited by Drunken Whaler; 25-11-12, 23:35.

Comment

• Ma ne mislim da ga niko nikako nije prelazio,nego ti kazem da je tu jedan od najjacih ikada,Mikel mi je tu nekako statican i dosta ga je lakse preci,brzo odustane nekako...

#the return

Comment

Ma ne mislim da ga niko nikako nije prelazio,nego ti kazem da je tu jedan od najjacih ikada,Mikel mi je tu nekako statican i dosta ga je lakse preci,brzo odustane nekako...
                          Hahah, pa da, odustane, jer nije sposoban da trci sa onako teskim nogama...

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                            Problem je sto Mikela niko ne krivi za losu igru, i to mene najvise nervira. Ne sjecam se da je neko do vas nekad kritikovao njega, samo ja pucam po njemu, ispao sam zesci hejter
                            Svi govore Mikel odlican, Mikel ovo, Mikel ono, a covjek nista korisno ne radi.

Opet kazem, ne utice direktno na lose rezultate, ali usporava igru maksimalno, nikakve koristi od njega...

Prethodan period je bio stvarno tezak, jedva sam ga savladao. Gledam odbranu koja se raspada na celu sa Luizom, i gledam vezni red sa Ramiresom i Mikelom. I plus Fernanda koji ne moze prazan gol da pogodi. Ne znam za vas, ali po meni ovo nije Chelsea.
                            Pa naravno da nije, ali to je problem, sto vec 2 sezone ne znamo sta je Chelsea. Nema vise psihicki, fizicki jakih igraca, Lampard potisnut u drugi plan, Ballack, Essien itd. odavno ispali iz price, nema tu onih velicina. Kakvi god da su talenti Mata, Oscar i Hazard nisu oni jos na tom nivou, pre svega psihicki, da budu u stanju da donesu pobedu u utakmici kao danasnjoj, kad im ide divota je gledati ih, kad je gusto, onda svi placemo za Terry-jem, Lampardom i Drogbom...
                            sigpic

Comment

• Ostaje nam da se nadamo da ce Benitez forsirati Lamparda, i da cemo osvojiti svetsko za klubove.
                              Treba izgurat nekako do januara.

Comment

• Michael Ballack,mene drug ubijedjivao da nece igrati kada je tek dosao,kaze ma nije za Englesku,a i Mourinho igra sa krilima(Duff i Robben),ali i tada sam bio siguran da se sve mijenja radi onakvog igraca,nema niti jedan slican u svijetu fudbala trenutno,ubica...Essien,Ballack,Lamps,da te prebiju na mrtvo ime i da places

#the return

Comment

Working...
                                X