Originally posted by tata Mumi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Originally posted by Rocafela View PostHahahaha, daj Mumi te snimke da vidimo E, a kakva je Di Matteo smekercina, koliko je to smekersko ponasanje, ja nemam reci, zaista. Veeeeliki, veliki gospodin i faca.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Gledao sam ja na ChelseaTV snimke iz svlacionice, opsta ludnica, prikazuju ih u hodniku, svi skacu, gube se, samo Robbie ide opusteno i malo pognute glave, otprilike kao da je bila neka rutinska pobeda protiv Wolvesa... Kakav je to blejac...sigpic
Comment
-
Al' koliko tog covjeka volim, to je strasno. Ima neku specificnu facu. A gospodin je i to veliki. Sefina nasa!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Morao joj je kapiten donijeti trofej, da ga i ona opipa.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Kacite snimke, svi!
A je li neko vidio nakon one jurnjave Kalou-a i Mikela, Ivanovic se sagao, veze vezice valjda, a neko ga naguzio tako jako da je ovaj pao
A Essien je legenda, uvijek neki show napravi, sjecam se kada je 2009. uzeo kameru i snimao ostale, i pravio neke debilske faceEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
De najjace je kad su se svi okupili u krug, a Bosingwa u sredini plese. Pizda mu materina, zbog njega sam nokte pojeo...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostKacite snimke, svi!
A je li neko vidio nakon one jurnjave Kalou-a i Mikela, Ivanovic se sagao, veze vezice valjda, a neko ga naguzio tako jako da je ovaj pao
A Essien je legenda, uvijek neki show napravi, sjecam se kada je 2009. uzeo kameru i snimao ostale, i pravio neke debilske face
Comment
-
Koliko mi je drago zbog Chelsea, a pogotovo zbog vas navijaca ovde. Em sto ste najgotivniji od svih navijaca na forumu, em sto mi se mnogo dopao Chelsea ove sezone. Svi su ih osporavali, a oni ucinise cudo. Moraju osvojiti LS! A Di Matteo nemam reci za njega...It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Momci..... čeeeeeeestitaaaaaam!
Mnogo mi je drago. A sad po "ušatog"sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Evo naseg bosa... neverovatno koliko me ovde po govoru tela, ponasanju i harizmi podseca na Michaela Corleonea, a ipo celoj prici mu je slican. Iz senke dosao na celo porodice, i onda postao glavni i najveci don ahahah ;) http://youtu.be/No4hg9QWApQ
Comment
Comment