Announcement

Collapse
No announcement yet.

FC Chelsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sta mislite hocemo li opet izaci sa 4-3-3 formacijom protiv Birminghama?

Ja ne ocekujem neke drasticne promjene, jer nema bas previse vremena za eksperimentisanje. Ali u 4-2-3-1 formaciji smo pokazali da mozemo itekako igrati.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
      Sta mislite hocemo li opet izaci sa 4-3-3 formacijom protiv Birminghama?

Ja ne ocekujem neke drasticne promjene, jer nema bas previse vremena za eksperimentisanje. Ali u 4-2-3-1 formaciji smo pokazali da mozemo itekako igrati.
      4-2-3-1 idealna formacija za Chelsea u vezi esien, lampard i ramires, desno staridz, levo mata i drogba gore barem u ovoj sezoni.
      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• ......Essien.......Ramires......
        Sturridge..Lampard..Mata
        ...........Drogba.............

Ja bih volio to protiv Birminghama vidjeti.

De pogledajte kralja. Eee kako su ovo bila lijepa vremena.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Napisao si bas kako sam zamislio to je to... meireles i mikel da budu u rotaciji i cao...tu je i romeu...Verujem da ce bas biti dobro ako budu igrali kako si stavio...e sad...
          sigpic

Comment

• Kako ce igrati, vidjecemo vec sutra ako se ne varam. Daj Boze da se trgnu, ali nisam optimista...

Trcanje i zalaganje je ono sto smo imali samo u par utakmica ove sezone.

Comment

• Ako bude 4-2-3-1 onda se slazem sa Mumijem oko izbora igraca.
              Mada licno, i dalje verujem da je dijamant najbolja formacija za ove igrace. Essien (zadnji) - Ramires i Lampard - Mata - Sturridge i Drogba...
              Ali realno, koja god da je formacija treba promeniti odredjene stvari u pristupu. Pre svega treba teziti tome da se lopta sto pre prebaci napred i da je ne zadrzavaju stoperi. Isto kad protivnik ima loptu treba jaci presing na sredini, i onda kad se osvoji lopta tu je Mata u centru kao najkreativniji igrac i moze polukontra da sevne za sekund. Upravo je tako Milan napunio Arsenal i to sa Boatengom koji je jedva upola dobar kao Mata.
              sigpic

Comment

• Ramires je potpisao ugovor koji vazi do 2017. godine.

Sve si rekao. Nemam nista pretjerano za dodati. Treba se tacno odrediti kako da se djeluje na terenu. Bas me interesuje da li ce Robbie i Eddie ista mjenjati vec u prvoj utakmici kao trener/pomocni trener.

Comment

• Evo sad sam gledao vesti PL sa klubu,prica se da je odnos izmedju igraca i Matea gori nego sto je bio izmedju AVB. Mozda su neke gluposti.

P.S. Ne znam sto ne piseti Celsi nego Chelsea i imena igraca kako se pisu,to je nepravilno u nasem jeziku.

Isto se nagadja da je Roman imao sastanak sa igracima i da im je rekao da su podjednako krivi kao i trener.
                  Last edited by Drogba; 05-03-12, 19:02.

Comment

• Originally posted by Drogba View Post
                    Evo sad sam gledao vesti PL sa klubu,prica se da je odnos izmedju igraca i Matea gori nego sto je bio izmedju AVB. Mozda su neke gluposti.

P.S. Ne znam sto ne piseti Celsi nego Chelsea i imena igraca kako se pisu,to je nepravilno u nasem jeziku.

Isto se nagadja da je Roman imao sastanak sa igracima i da im je rekao da su podjednako krivi kao i trener.
                    Ne bi me nista cudilo. Vidjecemo sutra da li su nezadovoljni...

Meni je ljepse napisati Chelsea nego Celsi, Terry nego Teri. A nije tacno da je to netacno u nasem jeziku. Sjecam se dok sam isao u skolu da nam je prof. engleskog rekla da se moze pisati i ovako i onako, jer nema nista lose kada se engleska rijec (naziv, ime) napise na engleskom. ;)

Comment

• Ma ja ocekujem protiv BIR skoro istu igru ;),mozda malo bolju,ne nadam se previse.

Mumi,vidi se da ti je to rekla prof. iz eng,a ne iz srpskog . Pogledaj "politiku" tamo se sve strane reci pisu kako se izgovara na naski,mislim mozes ti i tako,al ovako je pravilno .

Comment

• Jbg, druze ovako mi je dosta ljepse. Profesorica engleskog valjda zna kako se pise, jer da bi poznavao strani jezik, moras poznavati i svoj odlicno + je prevodila tonu tekstova i zna kako stvari sljakaju. A ionako nam je pola jezika turskog porijekla sa dodacima engleskog, francuskog, njemackog itd., tako da ovo nije nikakav skandal.

Kakva crna politika. Pa seljaci koriste rijec "konsekvenca" pored rijeci "posljedica". Nema nista lose u tome sto ja pisem nazive klubova i imena engleskih igraca na engleskom.

Mani se corava posla.

Kaze Di Matteo da je vec popricao sa svakim igracem posebno da rijesi neke probleme. Na sta ce to liciti, Boga pitaj...

Comment

• Vala i meni je lepse da pisem imena u originalu, pogotovo sto izgovor stranih reci ne moze tako jasno da se napise. Npr. jel Celsi ili Celzi? Ramires ili Ramirez ili Ramiresh?
                          Nego da se vratimo na fudbal, jedva cekam da vidim sutra i u nedelju na sta ce to liciti. Nadam se da necemo gledati neorganizovanu bandu.
                          sigpic

Comment

• E pa Tony evo ja i mumi vec diskutujemo preko pp o tome A isto ti je i sa izgovorom onda. Sto onda ne govoris Chelsea (bas kao sto pise, pisi kao sto govoris ), a dosta o tome,nepotrebno zapoceta tema,izvinjavam se.

Kazao sam, nema Di Mateo carobni stapic pa da posle onako konstantno lose igre, nesto veliko bas promeni.
                            Ja ocekujem reakciju,a to je vise zelje,kidanja za svaku loptu,motivacije !

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                              Vala i meni je lepse da pisem imena u originalu, pogotovo sto izgovor stranih reci ne moze tako jasno da se napise. Npr. jel Celsi ili Celzi? Ramires ili Ramirez ili Ramiresh?
                              Nego da se vratimo na fudbal, jedva cekam da vidim sutra i u nedelju na sta ce to liciti. Nadam se da necemo gledati neorganizovanu bandu.
                              Ja kako kad ali najcesce pisem original Imam drugara koji navija za Chelsea i on kaze CelSi. I ja mislim da je tako... CelSi a ne CelZi sad jbg to je nebitno...najbitnije je da se razumemo
                              Verujem da necemo gledati neorganizovanu bandu jer su igraci na neki nacin oterali Boasa i mislim da bi bilo licemerno da i dalje igraju ocajno a da tvrde da je problem u necemu drugom. Sad nemaju nikakav alibi ima da grizu da bi dokazali svoje Mora to da dodje na svoje mesto.
                              sigpic

Comment

• Big baby Abramovich throws away another toy

Comment

Working...
                                X