Kako bih voleo da Torres sad da 2 gola
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Zaista OPET razocarenje. Prvo sto mi upade u oci, naravno izmena Fernanda. Cim ne ide ekipi, ko bi drugi, nego Fernando je glavni krivac. Sta je Drole uradio u drugom poluvremenu ? Isto sto i Tores u prvom,ali naravno on je glavni krivac za ovakvu igru. Ne mozemo protiv KOMBINOVANE ekipe BIR da stvorimo dve AKCIJE na utakmica. Onaj gol je primir kako moramo igrati. To je jedino sto sto uradili za 90. minuta. Jadnooooooooooo.
Matu ne krivim za penal, a znao sam da masi videlo se odmah,golman mu je ostavio praznu levu (matinu)stranu i bacio se pre nego sto je ovaj sutirao.
Sta reci ? Kako protiv Matadora, ko ce igrati stopera Teri i ko ? I luiz i kejhil previse nesigurni
Igrac utakmice: B A N N N N N N N E E E E E E E E E E E E E ,ubedljivo najbolji !
Dakle, glavni krivac jE SREDINA (citaj mikel, meireles) koji gotovo i ne mogu da prime loptu, i onda kejhil i luiz organiziju igru ! Pa mi nemamo 3 sanse na utakmice, ali je Tores za to kriv naravno ! ! ! ! !
Comment
-
Nisam gledao utakmicu, ali izgleda i bolje da nisam. Cijelu sezonu igramo bez sredine...
Kada se igra revans, zna li iko?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Jel potreban komentar uopste? Sve po starom naravno, kao i cele sezone... Nije mi jasno da uvek pocinjemo izuzetno sporim tempom i tek u drugom poluvremenu pocnemo nesto da igramo ali naravno to nikad ne bude dovoljno. Secam se samo 3 utakmice gde smo od prvog minuta igrali dobro i dobili smo ih 4-1, 5-1 i 5-0 (Swansea, Bolton, Genk). Neophodno je da se od pocetka igra visokim tempom. Ono organizovanje napada od strane stopera je katastrofalan plan. To nikad nece proci, ne razumem zasto vec jednom ne batalimo to. Mnogo je efikasnije da se sto pre prebaci lopta na polovinu protivnika i po cenu da je oni uzmu ali onda da Chelsea-jevi igraci odigraju presing i osvoje loptu u pozicijama iz kojih moze da se organizuje brz napad sa 2/3 dodira. Ako ste gledali Milan - Arsenal mogli ste da vidite takvu igru Milana, za kojom ja kukam od pocetka sezone. Pritom Milan nema igraca ni blizu kvaliteta Mate.
Jednostavno AVB stalno forsira istu igru iako ima dovoljno igraca da pokusa nesto drugacije. Nedostaje nam kreativan vezista? Pre bih rekao kreativan trener... A kad ceo Stamford Bridge skandira "Jose Mourinho" sve je jasno...sigpic
Comment
-
Sad kad ispadnemo iz LS i vezemo jos par ocajnih rezultata, mogao bi Mourinho vrlo lako dobiti kartu za London.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostSad kad ispadnemo iz LS i vezemo jos par ocajnih rezultata, mogao bi Mourinho vrlo lako dobiti kartu za London.
Zanimljivo sinoc na utakmici Intera i Bologne navijaci Intera su skandirali "Jose Mourinho" , a danas gledam utakmicu Chelsea i isto su navijaci Chelsea skandirali "Jose Mourinho".
Mou trenutno s Realom gura odlicno , pa ostaje da vidimo kako i sta na kraju sezone.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostZanimljivo sinoc na utakmici Intera i Bologne navijaci Intera su skandirali "Jose Mourinho" , a danas gledam utakmicu Chelsea i isto su navijaci Chelsea skandirali "Jose Mourinho".
Mou trenutno s Realom gura odlicno , pa ostaje da vidimo kako i sta na kraju sezone.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Prva greska danas je ta sto je igrao Mikel. Druga greska je u taktici, Luiz i Cahill kreiraju igru (jeste da to Chelsea radi dugo vremena, ali ne moze se tako). Treca greska je ta sto uvijek izlazi Torres kada je kriticno. Tacno je da on nije efikasan, ali ako se ide na sve ili nista, neka ga, bolje i on nego Kalou.
Kako je ulazak Drogbe prodrmao ekipu. Nista on nije uradio, slicno kao i Torres, ali on je velika motivacija timu i svi se maksimalno aktiviraju.
Essien mora obavezno da igra umjesto Mikela. Kada se juri rezultat, i ako vec igraju 2 spica (a mora da bude tako, mozda cak i vise ako je potrebno) onda neka to budu Torres i Drogba.
Mislim da je ona izmjena danas unistila Torresa. Tesko da ce on jos igrati...
Poceo sam polako da gubim vjeru u AVB-a. Cini mi se da on nema tu mastu, nije "rasni" takticar
Ali sledeci mec je u LS, ostaje jos tu da ga vidimo. Nadam se da ce nas demantovati i da ce konacno odraditi dobar posao, prije svega takticki.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostPrva greska danas je ta sto je igrao Mikel. Druga greska je u taktici, Luiz i Cahill kreiraju igru (jeste da to Chelsea radi dugo vremena, ali ne moze se tako). Treca greska je ta sto uvijek izlazi Torres kada je kriticno. Tacno je da on nije efikasan, ali ako se ide na sve ili nista, neka ga, bolje i on nego Kalou.
Kako je ulazak Drogbe prodrmao ekipu. Nista on nije uradio, slicno kao i Torres, ali on je velika motivacija timu i svi se maksimalno aktiviraju.
Essien mora obavezno da igra umjesto Mikela. Kada se juri rezultat, i ako vec igraju 2 spica (a mora da bude tako, mozda cak i vise ako je potrebno) onda neka to budu Torres i Drogba.
Mislim da je ona izmjena danas unistila Torresa. Tesko da ce on jos igrati...
Poceo sam polako da gubim vjeru u AVB-a. Cini mi se da on nema tu mastu, nije "rasni" takticar
Ali sledeci mec je u LS, ostaje jos tu da ga vidimo. Nadam se da ce nas demantovati i da ce konacno odraditi dobar posao, prije svega takticki.sigpic
Comment
-
I dodao bih jos ovo. Mislim da je greska sto su navijaci skandirali ime Jose-a. Trenutno je potrebna podrska AVB-u. Ipak se sada cijela sezona prelama. Koliko god da ostvaruje lose rezultate, potrebna je podrska. Zao mi je bilo danas da ga gledam onako mrzovoljnog dok su ovi pjevali. To moze biti samo negativno po tim, nikako pozitivno.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
-
Mourinho definitivno na kraju sezone napušta Madrid. Svi mu kliču i u Milanu i u Londonu. Može čovek da bira u koji klub će da ode ili da se vrati a umro bih od smeha kada bi Jose izabrao neku reprezentaciju da vodi."What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson
Comment
Comment