Napeta utakmica danas, dobra igra, mada bez kvalitetnog zavrsnog pasa. Mlak penal, kod drugog sudije bi Sturridge popio mozda i zuti za simuliranje, ali i pored toga zasluzena pobeda jer QPR stvarno nista nije pokazao, a Chelsea je napadao celu utakmicu. Zapravo penal je vrlo slican onome koji je QPR dobio u ligaskoj utakmici. Mata postize prvi gol u gostima i to je to. Na zalost izgleda da se Ramires teze povredio, nezgodno je doskocio u jednom trenutku i morali su da ga iznesu na nosilima, nznm da li je zglob ili koleno... Ko zna, mozda je to i sreca u nesreci, ako natera AVB-a da odresi kesu do kraja januara. Torres mislim da nije imao nijednu sansu, moguce da sam propustio posto sam uporedo gledao i Liverpool-United.
Sve u svemu bolji pristup Chelsea-ja, cesto su igrali presing na protivnickoj polovini i vec tu osvajali loptu, mada nisu uspevali da onda naprave brze akcije. Nije bila lepa utakmica za gledanje, QPR se zestoko branio, nisu ostavljali prostora ni za sta, a nisu ni pokusali da krenu napred sve do poslednjih minuta, kada za malo da ih usere gol, ali dobra odbrana Cecha.
Sad samo da dovedu Williana i bice to mnogo bolje.
P.S. Mogao bi David Luiz u sredinu umesto Ramiresa, a Cahill na stopera. Realno Luiz ima odlicnu tehniku i brzinu, mislim da bi se dobro snasao.
Sve u svemu bolji pristup Chelsea-ja, cesto su igrali presing na protivnickoj polovini i vec tu osvajali loptu, mada nisu uspevali da onda naprave brze akcije. Nije bila lepa utakmica za gledanje, QPR se zestoko branio, nisu ostavljali prostora ni za sta, a nisu ni pokusali da krenu napred sve do poslednjih minuta, kada za malo da ih usere gol, ali dobra odbrana Cecha.
Sad samo da dovedu Williana i bice to mnogo bolje.
P.S. Mogao bi David Luiz u sredinu umesto Ramiresa, a Cahill na stopera. Realno Luiz ima odlicnu tehniku i brzinu, mislim da bi se dobro snasao.
Comment