Jeste da smo ove sezone navikli na razocarenja ali ja se i dalje nerviram. Igra osrednja, bilo je sansi, ali generalno igra se bez presinga, cekaju protivnika na svojoj polovini. Mata i Sturridge igraju u liniji sa veznim redom i prakticno ne doprinose odbrani, a 2 centralna vezna trce duplo vise i zatvaraju igrace koje bi lagano mogli Mata i Sturridge da zatvore. Torres je imao neke vrhunske poteze i neke vrlo lose. Npr. oko 15-og minuta imali su kontru kad se vrlo lose kretao i Mata nije mogao da mu uputi pas, ali 10 min kasnije je imao onaj fenomenalan pokusaj spoljnom u dalji ugao. Na zalost vrhunska odbrana Ruddy-ja. U drugom poluvremenu ona sansa sa 6/7 metara kad je sutirao spicem pored gola... to je mogao/morao bolje.
Sturridge nekoliko puta pokazao da nije krilni igrac, u prvom poluvremenu je vukao loptu u kontri 4 na 2, na levoj strani slobodni Mata i Torres ali Sturridge nije uspeo da im baci loptu jer naravno slabo se koristi desnom nogom pa je onda pokusao iz trka levom spoljnom sto je izgledalo vrlo trapavo i nije proslo. Generalno najvise me nervira pristup u trenucima kad protivnik ima loptu, igraci Chelsea-ja kao da ni ne pokusavaju da je oduzmu, samo cekaju da ovi pogrese i da lopta nekako dodje do njih.
Sturridge nekoliko puta pokazao da nije krilni igrac, u prvom poluvremenu je vukao loptu u kontri 4 na 2, na levoj strani slobodni Mata i Torres ali Sturridge nije uspeo da im baci loptu jer naravno slabo se koristi desnom nogom pa je onda pokusao iz trka levom spoljnom sto je izgledalo vrlo trapavo i nije proslo. Generalno najvise me nervira pristup u trenucima kad protivnik ima loptu, igraci Chelsea-ja kao da ni ne pokusavaju da je oduzmu, samo cekaju da ovi pogrese i da lopta nekako dodje do njih.
Comment