O Boze, glupe li odluke da se pravi faul...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Добра утакмица. Видели смо да је ростер растерећен са Тепићем који тачно ради свој задатак. Надам се да ће још бољи бити у наредном периоду. Мода лоша одлука да се прави фаул али шта је ту је.
Извињавам се свима али на*ебем се мајке милосне арени и њиховом стриму... Оно ни мртва човек не може да гледа. Квалитет слика и звука раван квалитету мртвог Гагића!Не заборави никад, да иза тебе стоји армија права, чак и на небу је војска, што је за твоје боје животе дала, и зато храбро се бори, препреке нема играј храбро до краја, јер колико год да је тешко, ВЕРУЈ УВЕК ТЕЖЕ ЈЕ НАМА!!! НАПРЕД ПАРТИЗАН
Comment
-
Да ли неко може да ми остави линк за продају карата против Бајерна у гостима, не могу никако да нађем.Хвала.Не заборави никад, да иза тебе стоји армија права, чак и на небу је војска, што је за твоје боје животе дала, и зато храбро се бори, препреке нема играј храбро до краја, јер колико год да је тешко, ВЕРУЈ УВЕК ТЕЖЕ ЈЕ НАМА!!! НАПРЕД ПАРТИЗАН
Comment
-
Comment
-
Nije mi zao,ocekivao sam poraz. Dule po obicaju nervirao "kulturne" navijace... pa sta,pogresio je pa sta...
TK ce krepati kao macka koju je pregazio teretnjak,nista blizi tome nisu ni Gagi,Bogdan i Zo.
Ljudi ne moze se sa 4. igraca plivati maraton od sezone i kojeg obraza imam da ista zameram?>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
2 јануар, 19 часова Партизан-Реал Мадрид. Гробари уживајте.
Иначе ако неко може да ми објасни (може и у ПП) како да поставим анкету у одређеној теми. Имам преко 20 постова. Добио сам инф. од админа да када пређем овај број постова могу поставим анкету. Поздрав.Не заборави никад, да иза тебе стоји армија права, чак и на небу је војска, што је за твоје боје животе дала, и зато храбро се бори, препреке нема играј храбро до краја, јер колико год да је тешко, ВЕРУЈ УВЕК ТЕЖЕ ЈЕ НАМА!!! НАПРЕД ПАРТИЗАН
Comment
Comment